Η επιστροφή της Τάμτα!

16.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από προσώπου γης εξαφανίστηκε η Τάμτα μετά το τελικό της Γιουροβίζιον. Μέσα στον τρελό χαμό που ακολούθησε τις επόμενες μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από προσώπου γης εξαφανίστηκε η Τάμτα μετά το τελικό της Γιουροβίζιον. Μέσα στον τρελό χαμό που ακολούθησε τις επόμενες μέρες, η αοιδός προτίμησε να μην «συμμετάσχει», αλλά να πάρει τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Πετράκο και να πάνε κάπου να ηρεμήσουν. Έτσι, πήγαν πέντε μέρες για σκι στα Γρεβενά, αφήνοντας τους υπόλοιπους «συμμετέχοντες και μη στον τελικό» να... τρώγονται σαν τα σκυλιά.

Αν και η Τάμτα είναι τα μάλα στεναχωρημένη που δεν πήγε στο Ελσίνκι, αποφάσισε να τα ξεχάσει όλα, μαζί και τα «παρατράγουδα» του τελικού και να ξανά ασχοληθεί με το τραγούδι. Μάλιστα, συμφώνησε να εμφανισθεί τον Απρίλιο και για δύο μήνες στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη και του Γιώργου Μαργαρίτη.

Κι αν για την Τάμτα η εξέλιξη αυτή την γέμισε χαρά, δεν ισχύει το ίδιο για την Αποστολία Ζώη. Βλέπεις, η αοιδός είχε συμφωνήσει να εμφανισθεί αυτή με τον Μαζωνάκη, αλλά ο συνάδελφος της άλλαξε γνώμη και σχήμα. Αυτό εξόργισε την Αποστολία, η οποία λένε ότι μήτε που θέλει να ακούσει ξανά για τον «Μαζώ». Ε, άδικο δεν έχει.