Αλβάρο: "Δεν είμαι προικοθήρας"!

01.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος στις φήμες που τον θέλουν «προικοθήρα» και ότι παντρεύτηκε την Αθηνά Ωνάση για τα λεφτά της, προσπαθεί να δώσει σε συνέντευξή του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος στις φήμες που τον θέλουν «προικοθήρα» και ότι παντρεύτηκε την Αθηνά Ωνάση για τα λεφτά της, προσπαθεί να δώσει σε συνέντευξή του, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, ο βραζιλιάνος κάνει ακόμη μία προσπάθεια να αποδείξει ότι δεν είναι... ελέφαντας και παρόλο που λέει ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που το κάνει, νομίζω πως θα χρειαστεί αρκετές φορές στο μέλλον να επαναληφθεί.

Εξάλλου, αυτό είναι το τίμημα του να παντρεύεσαι μία πάμπλουτη κληρονόμο, όπως η Αθηνά καλή ώρα. Ο «Ντόντα», λοιπόν δηλώνει πως το τελευταίο πράγμα που τον ενδιέφερε όταν γνώρισε την Αθηνά ήταν ο παραφουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός της και για του λόγου το αληθές, πριν παντρευτούν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο πρότεινε ο ίδιος. Αυτός, δεν έχει καμία σχέση με την περιουσία της, ενώ θα την κληρονομήσουν μόνο τα παιδιά που θα κάνουν.

Μάλιστα, το ζευγάρι θέλει να αποκτήσει τρία παιδιά και θα βάλουν μπρος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Κατά τα άλλα, το ζευγάρι έχει μία καθημερινή ζωή, σε ένα λιτό διαμέρισμα στο Βέλγιο, ενώ πριν λίγο καιρό δημιούργησαν τον δικό τους ιππικό όμιλο. Όσον αφορά τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν, αυτό δεν προβλημάτισε ποτέ τον Αλβάρο, αφού η Αθηνά είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]