Πού προορίζει ο ΑΝΤ1 την Μανωλίδου;

04.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς το λέει η παροιμία; «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλοίψω λάδι».... Ε, αγαπημένε μου το αυτό ταιριάζει γάντι με την Ευγενία Μανωλίδου και το σκοτσέζικο ντους που της κάνει ο ΑΝΤ1 τις τελευταίες μέρες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς το λέει η παροιμία; «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλοίψω λάδι».... Ε, αγαπημένε μου το αυτό ταιριάζει γάντι με την Ευγενία Μανωλίδου και το σκοτσέζικο ντους που της κάνει ο ΑΝΤ1 τις τελευταίες μέρες. Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε όταν το κανάλι «έκοψε» την Ευγενία από τον «Καφέ» πριν καν ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά, έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση από το Μαρούσι, που αναφέρεται στις άριστες σχέσεις του με μπουμπούκα.

«Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να διευκρινίσει ότι η συνεργασία του με την κα Ευγενία Μανωλίδου είναι εξαιρετική και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν. Μαζί της διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές της και τις προοπτικές της για μια λαμπρή τηλεοπτική καριέρα και είναι στα άμεσα σχέδιά του η συνέχιση αυτής της συνεργασίας». Αυτά λέει η συγκινητική (σνιφ, σνιφ) ανακοίνωση και αγαπημένε μου το κανάλι ήδη βρήκε το επόμενο project που θα δώσει στην μπουμπούκα τις προοπτικές να κάνει αυτή την έρμη λαμπρή καριέρα που ονειρεύονται οι του ΑΝΤ1 και πολύ περισσότερο η ίδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μανωλίδου από τον Ιανουάριο θα παρουσιάζει το «Dancing with the Stars». Πρόκειται για ένα ουάου reality που σκίζει στην Αμερική τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το κόνσεπτ του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Celebrities του τόπου (ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, μοντέλα, και πάσης φύσεως μαϊντανοί) ζευγαρώνουν με έναν επαγγελματία χορευτή και κάθε εβδομάδα παρουσιάζουν κι από ένα διαφορετικό χορό. Η κριτική επιτροπή αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει.

Μάλιστα, στην Αμερική έχουν πάρει μέρος μεγάλα ονόματα, όπως η Κέιτι Χολμς πρόσφατα. Τώρα εδώ στην Ελλάδα, ποιος θα δεχθεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, θα σε γελάσω. Μακάρι να πετύχει, να δει και η μπουμπούκα τα όνειρα της να γίνονται πραγματικότητα. Γιατί, έχει σκάσει η γυναίκα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Μεταξύ μας, δεν είναι και λίγο το χουνέρι που της έκαναν. Άσε, που επίσης, τίποτε δεν είναι σίγουρο κι αν τελικά παρουσιάσει το realiy. Δε βλέπεις τι γίνεται με την Βίκυ Καγιά και τα μοντέλα της; Μπορεί να πάει και αυτή σε αναβολή...