Παντρεύεται η Κατερίνα Στανίση

19.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ωραία που ναι η νύφη μας, ωραία και τα προικιά της». Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει σύντομα η Κατερίνα Στανίση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ωραία που ναι η νύφη μας, ωραία και τα προικιά της». Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει σύντομα η Κατερίνα Στανίση και ήδη έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο. Τα προικιά της τα έχει έτοιμα καθότι νοικοκυροκόριτσο κι αυτό που την απασχολεί τώρα είναι να βρει το νυφικό των ονείρων της. Σβάρνα τους σχεδιαστές έχει πάρει η Στανίση, προκειμένου να βρει το καλύτερο.

Η ίδια θέλει το νυφικό της να είναι όσο πιο... τούρτα γίνεται με τα φουρό, τα κεντήματα, τα τούλια και τα στρας. Επειδή, δηλαδή, έχει ξαναβάλει νυφικό, δεν μπορεί το επόμενο να είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, εντυπωσιακό; Πάντως, η Στανίση διανύει περίοδο τρελής ευτυχίας, ενώ το ίδιο ενθουσιασμένος είναι και ο αρκετά χρόνια νεότερος αγαπημένος της.

Η σχέση τους μετράει αρκετά χρόνια και παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά καιρούς (χωρισμοί, επανασυνδέσεις) κατάφεραν να αντέξουν. Το γεγονός ότι ο μέλλων σύζυγος είναι αρκετά μικρότερος, καμία σημασία δεν έχει. Άσε, που αυτός ήθελε περισσότερο τον γάμο και όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσε να πείσει την Κατερίνα να παντρευτούν.