Δύσκολα τα πράγματα για την Ελεονώρα Μελέτη

09.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ελεονώρα Μελέτη κερνάει πικρό «Πρωινό Καφέ» με παξιμαδάκι, Ελεονώρα Μελέτη πίνει πικρό «Πρωινό Καφέ» με παξιμαδάκι, τις τελευταίες μέρες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ελεονώρα Μελέτη κερνάει πικρό «Πρωινό Καφέ» με παξιμαδάκι, Ελεονώρα Μελέτη πίνει πικρό «Πρωινό Καφέ» με παξιμαδάκι, τις τελευταίες μέρες. Πιο δύσκολα από ποτέ φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τη νεαρή παρουσιάστρια, η οποία τις τελευταίες μέρες αμφισβητείται έντονα και η θέση της πλέον, όχι απλά τρίζει, αλλά σκούζει! Τα χαμηλά νούμερα που κάνει η εκπομπή της, έχουν προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους στον ΑΝΤ1, οι οποίοι - μέσα στον πανικό που έχει δημιουργηθεί - δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν την προσφιλή στα τηλεοπτικά δρώμενα τακτική... πονάει χέρι, κόβει χέρι!

Τα δημοσιεύματα επιμένουν πως η θέση της Μελέτη είναι πολύ δύσκολη και πολλά ήδη κάνουν λόγο για αντικαταστάτριες, όπως η Σοφία Αλιμπέρτη και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Και μέσα σε όλες αυτές τις φήμες, η Ελεονώρα βλέπει τον έναν μετά τον άλλο συνεργάτη της να κάνουν θεαματική έξοδο αλά Big Brother. Η οικογένεια του ΑΝΤ1 ψήφισε και αποφάσισε από τον «Πρωινό Καφέ» να αποχωρήσει. Και πλέον όλοι περιμένουν πότε θα έρθει η σειρά τους.

Ακόμη και η Μελέτη, που πέρυσι είχε την απόλυτη στήριξη του σταθμού, καθότι καινούργια στο.. κουρμπέτι. Τελευταία αποχώρηση συνεργάτη ήταν της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, η οποία ήταν ξαφνική. Παρόλο, που ήταν να φύγει τα Χριστούγεννα. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προβληματίσει την Ελεονώρα, η οποία φαίνεται πως έχει χάσει το κέφι της. Λογικό. Ούτε όρεξη για μπουζούκια δεν έχει η κοπέλα. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά με τέτοια διάθεση κι όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, άντε να ανεβάσεις τα νούμερα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]