Χώρισαν Παπουτσάκη - Μπουρδούμης!

28.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν και ξεκίνησε με πάθος, φούντωση και φλόγα ο έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, δυστυχώς δεν άντεξε για πολύ και λίγους μήνες αργότερα τελείωσε άδοξα. Μπούχου, μπούχου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν και ξεκίνησε με πάθος, φούντωση και φλόγα ο έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, δυστυχώς δεν άντεξε για πολύ και λίγους μήνες αργότερα τελείωσε άδοξα. Μπούχου, μπούχου. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο φιλικό περιβάλλον των δύο ηθοποιών η είδηση ότι πάπαλα η σχέση τους, καθώς κανείς τους δεν περίμενε ότι τέτοιος έρωτας θα τελείωνε τόσο γρήγορα.

Εμείς, πάλι, οι απ’ έξω δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Για να μην πω ότι το περιμέναμε κιόλας... Δε λέω, οι φωτογραφίες από εξόδους τους σε μπουζούκια ήταν μέσα στο πάθος και τον έρωτα. Αλλά κάτι δεν κολλούσε. Όχι, δε συμφωνώ ότι η σχέση τους ήταν διαφημιστικό κόλπο για να ανέβουν τα νούμερα της σειράς «Έχω ένα μυστικό». Εξάλλου, όταν τούς προέκυψε έρωτας η σειρά ήταν στα τελειώματα, ενώ δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει την ανιούσα.

Περισσότερο, αγαπημένε μου, συμφωνώ με την άποψη ότι Παπουτσάκη και Μπουρδούμης μπορεί και να επηρεάστηκαν από τον θυελλώδη έρωτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ κι έτσι ήρθαν πιο κοντά. Αλλά ευτυχώς, τούτο το ζεύγος χώρισε πολιτισμένα κα δεν έπεσαν ανάποδες από Μπουρδούμη. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο λόγος που χώρισαν ήταν ο λίγος χρόνος που είχαν μαζί. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται σε περιοδεία με την καλοκαιρινή παράσταση, ενώ η Παπουτσάκη παρέμεινε στην Αθήνα εκνευρισμένη που ο καλός της προτίμησε τη δουλειά από εκείνη και τις διακοπές της. Και κουβέντα με την κουβέντα ήρθε ο χωρισμός. Αν θα είναι οριστικός, θα σε γελάσω.