Βέρτης: "Η φιλία μου με τον Ρέμο"!

20.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον ανταγωνιστικό χώρο του τραγουδιού, όπου... «κόρακας κοράκου μάτι βγάζει» μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες και μάλιστα να είναι αληθινή, δυνατή και ισχυρή απέναντι σε κάθε ανταγωνισμό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον ανταγωνιστικό χώρο του τραγουδιού, όπου... «κόρακας κοράκου μάτι βγάζει» μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες και μάλιστα να είναι αληθινή, δυνατή και ισχυρή απέναντι σε κάθε ανταγωνισμό. (Τι ωραία που τα λέω. Φτου μου). Πάρε παράδειγμα τον Αντώνη Ρέμο και το Νίκο Βέρτη, οι οποίοι γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, όμως, τα τελευταία δύο έχουν γίνει... αυτοκόλλητοι.

Τι κι αν υπηρετούν το ίδιο είδος; Τι κι αν έχουν το ίδιο ρεπερτόριο και κοινό; Αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στη φιλία τους, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Βέρτης σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό. «Με τον Αντώνη είμαστε καλά φιλαράκια τα τελευταία δύο χρόνια» παραδέχεται ο αοιδός και για του λόγου το αληθές, φέτος (οπότε και σταμάτησαν οι εμφανίσεις του Ρέμου στο Αθηνών Αρένα) έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές το κέντρο όπου άδει ο κολλητός του.

Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να επισκέπτονται μαζί άλλο μουσικό σχήμα και να πιάνουν μικρόφωνο. Βέβαια, πριν λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει δημοσίευμα που υποστήριζε ότι οι δύο φίλοι είχαν έρθει σε κόντρα για το λόγο αυτό, αφού σε μία επίσκεψη τους σε νυχτερινό μαγαζί, ο Ρέμος δεν άφηνε το μικρόφωνο προκαλώντας την οργή του Βέρτη. Αλλά αυτό αποδείχθηκε απλό φούμαρο, αφού οι δύο φίλοι δεν έχει χρειαστεί να έρθουν σε προστριβή.

«Όταν βρισκόμαστε με τον Αντώνη υπάρχει πολλή κόντρα. Γελάμε πολύ, γιατί έχουμε και οι δυο καλή αίσθηση του χιούμορ» λέει ο Βέρτης και είναι πολλοί εκείνοι που θα συμφωνήσουν μαζί του, αφού όσοι έχουν τύχει να βρεθούν στην παρέα τους, έχουν να λένε για το χιούμορ και των δύο. Και το ερώτημα εδώ είναι το εξής (που καίει κι εμάς τους φαν τους)... θα συνεργαστούν ποτέ; Θα έχουμε την τύχη και χαρά να απολαύσουμε επί πίστας Ρέμο και Βέρτη;

Ο Βέρτης δεν αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού και οι ίδιοι θα το ήθελαν πολύ. Ωστόσο, όπως λέει «έχουμε πολύ δρόμο ακόμη». Κι αναρωτιέσαι εύλογα, αγαπημένε μου, σε περίπτωση συνεργασίας πως θα βγάλουν ολόκληρη σεζόν, χωρίς να έχουν τον τσακωμό τους ή την προστριβή τους, ελέω ανταγωνισμού. Λοιπόν και γι’ αυτό έχει απάντηση ο Βέρτης. «Παρόλο που είμαστε φίλοι, αν συνεργαστούμε, θα υπάρξει ανταγωνισμός, αλλά πάντα θεμιτός, αφού και οι δύο θα θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό πάνω στη σκηνή». Χμ, αυτό φοβόμαστε κι εμείς τα φαν. Ξέρεις πόσες φιλίες χαλάνε; Φτου, φτου.