Τέλος από τον "Πρωινό Καφέ" η Βίκυ Καγιά;

20.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ακούσαμε κι αυτό και δεν έχουμε παρά να το δούμε να πραγματοποιείται.... η Βίκυ Καγιά αποτελεί παρελθόν από τον «Πρωινό Καφέ». Τις τελευταίες δύο μέρες οι φήμες περί κοψίματός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ακούσαμε κι αυτό και δεν έχουμε παρά να το δούμε να πραγματοποιείται.... η Βίκυ Καγιά αποτελεί παρελθόν από τον «Πρωινό Καφέ». Τις τελευταίες δύο μέρες οι φήμες περί κοψίματός της από την εκπομπή έδωσαν και πήραν, ενώ το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα ανέφερε ότι στον ΑΝΤ1 σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό. Τι σκέφτονται, που - αν καταλάβαμε καλά - το έχουν πάρει κιόλας απόφαση, απλά απομένει να το ανακοινώσουν επίσημα.

Το μοντέλο αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου εκπαιδεύεται για την τηλεόραση. Και λέγεται ότι άπαξ και πληροφορήθηκε από τα δημοσιεύματα για την απομάκρυνση της από τον «Καφέ», έγινε πυρ και μανία. Εδώ, που τα λέμε τέτοιο άδειασμα δεν κάνεις ούτε στον εχθρό σου. Όχι, σε ένα άτομο που το πίστεψες, πόνταρες σε αυτό και το προορίζεις να αναλάβει άλλη εκπομπή του καναλιού. Ναι, αγαπημένε μου, δεν χρειάζεται να βάλεις μαύρες πλερέζες.

Το Βικάκι, μπορεί να φύγει από το πρωινό, όμως, θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 και θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι του καναλιού για μοντέλα. Μάλιστα, λέγεται ότι ένας από τους λόγους που θα «κόψουν» την Καγιά είναι αυτός. Θεωρούν εκεί στο Μαρούσι ότι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με δύο εκπομπές. Ναι, μας έπεισαν. Με το μπαρδόν κιόλας. Πάντως, επίσημη ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει από τον ΑΝΤ1, οπότε καταλαβαίνεις ότι η αγωνία (και η περιέργεια μας) έχουν χτυπήσει κόκκινο. Άσε, που είμαι περίεργη να δω αντίδραση Βίκυς Καγιά, όταν επιστρέψει στην Ελλάδα και οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες για εκείνη.