Η οργή της Παππά για Κολντεμπέλα!

17.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πιο ξένη απ’ τους ξένους θα γίνεις στο δρόμο αν με δεις θα κρυφτείς. Κουβέντα μη λες, να ξεφύγεις, σα φίλο σου να με δεις δεν μπορείς». Σπέσιαλ αφιερωμένο στην Χριστίνα Παππά από Κλαούντιο Κολντεμπέλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πιο ξένη απ’ τους ξένους θα γίνεις στο δρόμο αν με δεις θα κρυφτείς. Κουβέντα μη λες, να ξεφύγεις, σα φίλο σου να με δεις δεν μπορείς». Σπέσιαλ αφιερωμένο στην Χριστίνα Παππά από Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Ακόμη ένα πάλαι ποτέ αγαπημένο και σφόδρα ερωτευμένο ζευγάρι μετά τον χωρισμό του, όχι μόνο δεν έχει καλές σχέσεις, αλλά νιώθει συναισθήματα θυμού, πικρίας, μίσους, τρέλας και πάει λέγοντας. Τουλάχιστον, η Χριστίνα Παππά, αφού εκείνη μίλησε για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο τους.

«Δεν έχουμε καμία επαφή πλέον με τον Κλαούντιο» αποκάλυψε η ηθοποιός στην Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά φευ αγαπημένε μου, αυτό ήταν το πιο... light που ακούσαμε δια στόματος Παππά. Γιατί παρακάτω αποκάλυψε περισσότερα και ήτο τα μάλα σκληρή και πικραμένη με τον πρώην. Είπε, λοιπόν, ότι όλα τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι, εκείνη του στάθηκε δίπλα σε απίστευτα πράγματα, που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Και γιατί δε μας τα λέει; Να μάθουμε για τα βάσανα της, αφού είπε ότι εκείνη είναι η βασανισμένη στο γάμο τους. Να, αυτά κάνουν οι celebrities. Πετάνε κάτι και μετά σε αφήνουν έτσι.

Θύμωσα τώρα. Σαν την Παππά που είναι θυμωμένη με τον Κολντεμπέλα. Πολύ θυμωμένη, αγαπημένη μου, γιατί εκείνος χρησιμοποίησε το γιο της, Δημήτρη. Και η ηθοποιός είναι γνωστό σε όλους τι φοβερή αδυναμία έχει στο γιο της και πόσο ευαίσθητη είναι με αυτόν. Τι έκανε ο Κλαούντιο στον Δημήτρη της; Έκαναν μαζί μία συνεργασία (δεν μας είπε σε τι επίπεδο) και ο πρώην χρησιμοποίησε τον μικρό. Γι αυτό και τσαντίστηκε η μητέρα, η οποία πλέον νιώθει για εκείνον (τον Κλαούντιο) αγάπη, μίσος, θυμό και ο, τι τρελό μπορείς να φανταστείς. Μήπως να μην ξεκινούσα με στίχους Notis Σφακιανάκης, αλλά του «Σχιζοφρενή δολοφόνου με το πριόνι»; Χμ.... φέρτε το πριόοοοονι!