Δελτίο Τύπου για τις διακοπές της Μελέτη!

02.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Ελεονώρα Μελέτη έφυγε και τα Στρουμφάκια (μάλλον) έρχονται από Δευτέρα. Η πρωινή εκπομπή του Star σταμάτησε για τη φετινή σεζόν την Παρασκευή και θα επιστρέψει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Ελεονώρα Μελέτη έφυγε και τα Στρουμφάκια (μάλλον) έρχονται από Δευτέρα. Η πρωινή εκπομπή του Star σταμάτησε για τη φετινή σεζόν την Παρασκευή και θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη. Και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, με δελτίο Τύπου το κανάλι μάς ενημέρωσε για το τέλος της εκπομπής και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

Μόνο που εδώ έχουμε μία πρωτοτυπία, διότι το εν λόγω δελτίο εκτός από τους τηλεοπτικούς συντάκτες ενημερώνει και τους παπαράτσι! Ω ναι, αφού μας παραθέτει αναλυτικά το πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών της παρουσιάστριας. Έτσι, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τη βρει και να την απαθανατίσει με μαγιό την ώρα που κάνει θαλάσσιο σκι ή κάνει καταδύσεις με τον αγαπημένος της, θα ξέρει πού να τη βρει.

Όπως πέρυσι καλή ώρα που δεν υπήρχε περιοδικό κάθε εβδομάδα που να μην την έχει σε ένα έστω στιγμιότυπο από τις διακοπές της. Και όταν οι παπαράτσι δεν μπορούσαν να πάνε στα μακρινά κι εξωτικά μέρη που είχε επιλέξει η παρουσιάστρια, φρόντισαν (εκείνη, το κανάλι; Λίγη σημασία έχει) να μας το δείξουν στο δελτίο του Star. «Γιάννη, ένας καρχαρίας». Όσο κι αν προσπαθώ, την ατάκα της έντρομης παρουσιάστριας δεν μπορώ να την ξεχάσω.

Α, για να μην το ξεχάσω. Φέτος, η παρουσιάστρια αποφάσισε να πάει σε μέρη μακρινά κι εξωτικά, αλλά και να πάρει μεγάλες δόσεις από Επτάνησα. Έτσι, ξεκινάει με ένα Μπάλι, επιστρέφει για κεντρικά δελτία ειδήσεων το σαββατοκύριακο και μετά χτυπάει μία Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα Ταϊλάνδη. Κι επειδή όλους μας καίει και μας κόπτει πού θα πάει διακοπές ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Θέμης Μάλλης (δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ το είχα τρελή αγωνία) μας πληροφορούν στο ίδιο δελτίο ότι ο αρχισυντάκτης που νύχτα πήγαινε στη δουλειά και νύχτα έφευγε, κλείνει κινητά, παίρνει βιβλία και πάει Σκιάθο. Εκτός κι αν ανατραπούν τελευταία στιγμή τα σχέδια και παραμείνει κάτω Κηφισιά. Αν συμβεί αυτό, πέρνα από το κανάλι να του δώσεις κουράγιο.