Ο Μουτσινάς απειλεί με... αποκαλύψεις!

18.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να κάτι τέτοια κάνει ο Νίκος Μουτσινάς και μού σπάει τα νεύρα. Έχω που έχω τα προσωπικά μου άγχη, σώνει και καλά πρέπει να προσθέσω σε αυτά ακόμη ένα... πότε θα έρθει η ώρα που θα μιλήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να κάτι τέτοια κάνει ο Νίκος Μουτσινάς και μού σπάει τα νεύρα. Έχω που έχω τα προσωπικά μου άγχη, σώνει και καλά πρέπει να προσθέσω σε αυτά ακόμη ένα... πότε θα έρθει η ώρα που θα μιλήσει ο Μουτσινάς για το «κόψιμο» του από τον «Πρωινό Καφέ». Κι αφού μάς κάνει αυτή την ανακοίνωση, ρίχνει και την απειλή του... «Θα πω πολλά»! Μάλιστα.

Για την ακρίβεια, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θα βγω να πω πάρα πολλά και θα χορτάσουμε όλοι». Εγώ, φίλε μου Νίκο από το άγχος αρχίζω και χορταίνω με τα νύχια μου. Ήδη έφαγα δύο. Κι άμα το καθυστερήσεις κι άλλο, να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα χορτάσει, διότι απλά θα έχουμε ξεχάσει κιόλας την ιστορία. Καλώς ή κακώς έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και αν δεν τα πεις τώρα που η ιστορία είναι στα... ντουζένια της, αργότερα τις δηλώσεις σου δεν θα τις ακούσει ούτε η Κατερίνα Ζαρίφη! Τυχαία βγήκε το... «στη βράση κολλάει το σίδερο»;

Κι αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι και καλά ο ΑΝΤ1 δεσμεύει το πρώην δίδυμο του «Καφέ» να μη μιλήσει για τη συνεργασία τους και το «κόψιμο» για κάποιο χρονικό διάστημα, τότε έχω να σου πω ότι είναι... γάτες εκεί στο Μαρούσι. Άσε, να ξεθυμάνει η ιστορία, να βρουν και αντικαταστάτη και μετά ας πουν ο, τι θέλουν. Πάντως, ο Μουτσινάς μάς ανακοίνωσε ότι θα τα πει όλα σε μία συνέντευξη όπου ο ίδιος θα αποφασίσει πού ή να αν πάει καλεσμένος σε κάποια εκπομπή και καθίσει κάτω να τα πει όλα. Μάλιστα.

Α, επίσης ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με την Ζαρίφη είναι άψογες και δεν ισχύουν τα περί κόντρας, ενώ αποκάλυψε ότι δεν βλέπει «Πρωινό Καφέ», αλλά κάνει ζάπινγκ. Αν και περισσότερο βλέπει Ανδρέα Μικρούτσικο. Μήπως για να πάρει ιδέες; Αν πιστέψουμε δηλαδή αυτά που λένε ότι τον προορίζουν για ταίρι του Ανδρέα.