Χωρισμός πριν τον γάμο;

16.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον γάμο τους περιμέναμε (και μήπως τρώγαμε τίποτε κουφέτα) αλλά στο τέλος φαίνεται ότι θα παρακολουθήσουμε τον χωρισμό τους. Ως είθισται, δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις, όπου πλέον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον γάμο τους περιμέναμε (και μήπως τρώγαμε τίποτε κουφέτα) αλλά στο τέλος φαίνεται ότι θα παρακολουθήσουμε τον χωρισμό τους. Ως είθισται, δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις, όπου πλέον μπορείς κάλλιστα να πεις... όπου ακούς για πολλούς γάμους, κράτα και μικρό καλάθι. Και για του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά στην περίπτωση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Σέρο Μύρτα.

Είχε βουίξει ο τόπος ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί με δόξες και τιμές κι εκεί που περιμέναμε να έρθει το προσκλητήριο, μαθαίνουμε ότι είναι στα χωρίσματα. Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα μιλάνε για κρίση στη σχέση τους (που μετράει λίγους μόνο μήνες), ενώ κάποια άλλα λένε ότι Μύρτας και Αραβανή δεν είναι πια μαζί.

Τι έφταιξε και ο έρωτας τους που ήτο δυνατός έλαβε τέλος πριν την ώρα του; Και μάλιστα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Προβλήματα της καθημερινότητας και οι συχνοί καβγάδες τους. Εξάλλου, η Αραβανή είχε μετακομίσει στο σπίτι του επιχειρηματία μία εβδομάδα μετά τη γνωριμία τους και αυτό δεν αποκλείεται να έπαιξε τον αρνητικό του ρόλο.

Γιατί, συγνώμη κάτι τέτοιες βιασύνες, δεν είναι πάντα καλές. Τα προβλήματα έκαναν σύντομα την εμφάνιση τους κι ας έδειχναν στις εξόδους τους ότι ήταν φουλ ερωτευμένοι και δεν τους έσκιαζε τίποτε. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ξεκίνησε να βγαίνει την επόμενη μέρα του χωρισμού της Ευαγγελίας με τον Κώστα Φραγκολιά....