Βγαίνει με ράπερ η Μάρω Λύτρα;

04.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άραγε... κάνουν λάθος όσοι λένε ότι η Μάρω Λύτρα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ράπερ, TNS; Χμ. Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα θέλουν την αοιδό να βγαίνει με τον εν λόγω ράπερ και μόνο τυχαία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άραγε... κάνουν λάθος όσοι λένε ότι η Μάρω Λύτρα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ράπερ, TNS; Χμ. Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα θέλουν την αοιδό να βγαίνει με τον εν λόγω ράπερ και μόνο τυχαία δεν κυκλοφόρησαν αυτά. Η Λύτρα γνώρισε τον ράπερ όταν συνεργάστηκαν στο ντουέτο του νέου της τραγουδιού, «Κάνεις λάθος» και από την πρώτη στιγμή έδεσαν.

Η συνεργασία τους ήτο άψογη, ενώ συνεχίστηκε και μετά το τέλος του ντουέτο, αφού πήγαν μαζί για κάποιες εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας. Αλλά όπως φαίνεται η σχέση τους δεν περιορίστηκε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, περνώντας και στο φιλικό. Και κάπου εκεί κυκλοφορούν οι φήμες που τους θέλουν κάτι παραπάνω από φίλους. Για του λόγου το αληθές, έχουν βγει αρκετές φορές έξω.

Μάλιστα, τις προάλλες βρέθηκαν σε κλαμπ της πόλης (με μεγάλη παρέα είναι αλήθεια) και όλο το βράδυ όχι μόνο ήταν μαζί, αλλά έδειχναν να μην τους ενδιαφέρουν και πολύ οι υπόλοιποι της παρέας καθότι τους είχαν λίγο στο... φτύσιμο. Μάρω και TNS (όπως αναφέρει δημοσίευμα περιοδικού) χόρευαν και μιλούσαν απομακρυσμένοι από την παρέα, ενώ στο τέλος έφυγαν μαζί με το αυτοκίνητο εκείνου. Εννοείται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Α υπόψη, οι φήμες κυκλοφορήσαν λίγες μέρες μετά τη μοιραία συνάντηση της (και μετά από δυόμιση χρόνια) με τον Κώστα Καραφώτη κι ενώ η Μάρω αργότερα δήλωσε ότι δεν είπαν τίποτε περισσότερο από τα τυπικά: «Τι κάνεις; Πάντα καλά». Και το λέω αυτό, διότι κάποιοι πήραν χαρά μήπως και το πρωί ζευγάρι τα βρει ξανά τώρα που είναι μόνοι στη ζωή.