Βίσση - Ψωμόπουλος μαζί στο "Αρένα"!

18.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολιτισμένος και πολύ φιλικά έγινε ο χωρισμός της Άννας Βίσση με τον Χρήστο Ψωμοπουλο. Το αυτό αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της, όπου ξεκαθάρισε ότι η σχέση του αποτελεί οριστικά παρελθόν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολιτισμένος και πολύ φιλικά έγινε ο χωρισμός της Άννας Βίσση με τον Χρήστο Ψωμοπουλο. Το αυτό αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της, όπου ξεκαθάρισε ότι η σχέση του αποτελεί οριστικά παρελθόν για εκείνη, ωστόσο ο Ψωμόπουλος θα είναι πάντα φίλος της και η ίδια θα βρίσκεται στο πλευρό του. Είδες οι γυναίκες οι Τοξοτίνες πόσο υπεράνω είμαστε στους χωρισμούς; Μαθήματα πολιτισμού δίνουμε παιδί μου.

Τώρα, ο Ψωμόπουλος δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνεί με όσα λέει η πρώην αγαπημένη του κι αν για εκείνον η σχέση τους έχει περάσει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μια ελπίδα για επανασύνδεσης την έχει το αγόρι. Πάντως, φίλοι είναι και για του λόγου το αληθές, την περασμένη Παρασκευή πήγαν μαζί στο «Αθηνών Αρένα». Όχι μόνα τους. Είχαν μαζί την... σάρα και την μάρα (με την καλή έννοια πάντα).

Η Πατρίσια Φιλντ είχε γενέθλια κι η Βίσση έκανε έκπληξη στην καλή της φίλη, όπου τα γιόρτασαν με τον Αντώνη Ρέμο. Και ναι για την Πατρίσια ο Ρέμος είπε το «Happy birthday». Να το βλέπει αυτό η Άντζελα Δημητρίου και να γίνεται... Τούρκα με το που θα θυμάται τα δικά της. Στην Φιλντ το είπε το τραγουδάκι. Στο μικρό κοριτσάκι, την Όλγα/ Όλια τίποτε. Τέλος πάντων, στην παρέα τους ήταν επίσης ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Ψωμόπουλος. Ναι, ο Ψωμόπουλος, ο οποίος έφθασε στο μαγαζί μόνος του, αλλά όλο το βράδυ ήταν μια χαρά με την Βίσση και πρόβλημα κανένα. Είπαμε, πολιτισμένα πράγματα.