"Κόκκινα πανιά" στην Κύπρο τα... "Χαλιά"!

03.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εμείς ως «Κόκκινα Χαλιά» τους γνωρίσαμε στο X Factor, αλλά με κάτι δηλώσεις του μετά τον τελικό του Show κατάφεραν να γίνουν στην Κύπρο... «Κόκκινα Πανιά». Μήτε που θέλουν να ακούν οι Κύπριοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εμείς ως «Κόκκινα Χαλιά» τους γνωρίσαμε στο X Factor, αλλά με κάτι δηλώσεις του μετά τον τελικό του Show κατάφεραν να γίνουν στην Κύπρο... «Κόκκινα Πανιά». Μήτε που θέλουν να ακούν οι Κύπριοι για το γκρουπ του X factor, που τερμάτισε τέταρτο, διότι τους ενόχλησε η ατάκα ενός από τα μέλη ότι δεν κέρδισαν αυτοί που ήταν οι μόνοι Έλληνες στον τελικό.

Άποψη που συμμερίστηκαν και κάποιοι από τους συγγενείς τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση πολλών. Και να σκεφτείς ότι την επόμενη εβδομάδα δίνουν συναυλία στην Μεγαλόνησο μαζί με τους «Τριημιτόνιο». Δεν χρειάζονται, όμως, και ποοοολλά νεύρα, διότι αργότερα τα παιδιά εξήγησαν ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Άλλο εννοούσαν, άλλο βγήκε προς τα έξω.

Για του λόγου το αληθές, ο συμπαίκτης τους (και Κύπριος), Νικόλας Μεταξάς υπερασπίστηκε τα «Κόκκινα Χαλιά», υποστηρίζοντας και αυτός ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Τώρα εδώ που τα λέμε, μετά από έναν τελικό και το άγχος και πίεση της βραδιάς, μάλλον δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς αυτά που λένε οι παίκτες.