Τα γενέθλια της Εύης Βατίδου!

23.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γιορτάζω, γιορτάζω μ’ ακούτε που το φωνάζωωωω» τραγουδούσε η Εύη Βατίδου όλη την εβδομάδα και αιτία ήταν τα γενέθλια της την Τετάρτη που μας πέρασε. Το κορίτσι του πάνελ έκλεισε τα 31 της χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γιορτάζω, γιορτάζω μ’ ακούτε που το φωνάζωωωω» τραγουδούσε η Εύη Βατίδου όλη την εβδομάδα και αιτία ήταν τα γενέθλια της την Τετάρτη που μας πέρασε. Το κορίτσι του πάνελ έκλεισε τα 31 της χρόνια και ήθελε τα φετινά γενέθλια (που είναι και τα πρώτα της ελευθερίας της) να τα γιορτάσει, όπως κάθε celebrity ή wanna be celebrity κορίτσι που σέβεται τον εαυτό της.

Έτσι, έκλεισε για το πάρτι της ένα μπαράκι στο Κολωνάκι, έφερε νεανικό συγκρότημα να ντύσει μουσικά τη βραδιά και κάλεσε όλους τους celebrities της πόλης. Η Βατίδου υπολόγιζε να την τιμήσουν με την παρουσία τους και 500 νοματαίοι, όλοι επώνυμοι και... φιρμάτοι! Ονειρευόταν να κάνει το «πάρτι της χρονιάς» και όλοι να μιλούν για αυτό. Αλλά, φευ, αυτό ήταν ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό....

Για να καταλάβεις, το «πάρτι της ζωής σου» του Άκη Παυλόπουλου έχει μεγαλύτερη επιτυχία από εκείνο της Βατίδου. Και όσο ψάξαμε να βρούμε «μεγάλα» ονόματα της showbiz, δεν τα καταφέραμε. Γιατί βλέπεις, πολλοί προσκλήθηκαν, αλλά λίγοι πήγαν τελικά. Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Όλγα Φαρμάκη, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε την Βατίδου, η οποία γιόρτασε μαζί με δύο φίλες της τα γενέθλια τους κι έσβησαν μια τούρτα που είχε τρεις κούκλες Barbie. I am a Barbie girl, in a Barbie world! Τέλος πάντων, το πάρτι δεν είχε τον επιθυμητό απόηχο, ενώ εκεί ήταν η κάμερα του Star με τον ρεπόρτερ να παίζει με τους καλεσμένους και να ψάχνουν αν είχε πάει κρυφά ο... Αλέξης Κούγιας! Αν γελάσαμε;;;; Όοοοχι, αλλά τουλάχιστον πέρασαν καλά οι καλεσμένοι, διότι έχω την αίσθηση ότι είχαν βαρεθεί λιγάκι. Για να καταλάβεις, ο Ανδρέας έπιασε κουβέντα με τη ρεπόρτερ και άρχισε να μιλάει πάλι μισάωρο για την Δήμητρα Ρουμπέση!