Θαυμάστρια - εφιάλτης για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη!

23.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νομίζεις ότι είναι όνειρο τρελό, όνειρο θαυμαστό να είσαι νέος, ωραίος, πλούσιος, διάσημος και ποδοσφαιριστής; Όοοχι και για του λόγου το αληθές ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος έχει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νομίζεις ότι είναι όνειρο τρελό, όνειρο θαυμαστό να είσαι νέος, ωραίος, πλούσιος, διάσημος και ποδοσφαιριστής; Όοοχι και για του λόγου το αληθές ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος έχει βρει τον μπελά του με μία θαυμάστρια. Πώς ακούμε για τους διάσημους αστέρες του Χόλυγουντ, που τους κυνηγάνε κάτι τρελές ξοπίσω και τους στέλνουν μηνύματα και τέτοια;

Ε, κάπως έτσι την έπαθε και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει εφιαλτικές στιγμές με την 35χρονη παρακαλώ θαυμάστρια και κόρη πρώην βουλευτή. Η εν λόγω είχε βρει το τηλέφωνο του και τού έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, τον έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια και γενικά δεν τον άφηνε σε ησυχία.

Το περίεργο, δε, είναι ότι εκείνος άλλαζε συνέχεια αριθμό τηλεφώνου, αλλά η θαυμάστρια του, πάντα έβρισκε και το καινούργιο. Μέχρι και της αδελφής του το τηλέφωνο βρήκε, στέλνοντας και σε εκείνη μηνύματα. Όχι σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά απειλητικά, διότι θεωρούσε ότι η αδελφή του στεκόταν εμπόδιο ανάμεσα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την αδελφή και τον πατέρα του Σεϊταρίδη η θαυμάστρια είχε πάει (μαζί με τη μητέρα της) στο σπίτι τους και απειλούσαν τον Γιούρκα.

Τρέλα με κορδέλα; Ποιος ξέρει. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής (που ζει στην Ισπανία, αφού αγωνίζεται στην Ατλέντικο Μαδρίτης) κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, ενώ με αγωγή ζητάει αποζημίωση 300 χιλιάδες ευρώ. Ορίστε, μια ωραιότατη... μεταγραφή! Τέλος πάντων, η υπόθεση έχει πάρει πλέον τη δικαστική οδό, με την 35χρονη να υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτε από αυτά.