Ο Κούγιας θέλει την επιμέλεια των παιδιών!

08.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φαίνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα (ε, για τη διαμάχη ήθελα να πω) τραβούν! Πόσο καιρό κράτησε η ανακωχή τους;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φαίνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα (ε, για τη διαμάχη ήθελα να πω) τραβούν! Πόσο καιρό κράτησε η ανακωχή τους; Χρόνο σίγουρα δε συμπλήρωσε, ενώ όπως πάει το πράγμα, ο νέος γύρος προβλέπεται πολύ σκληρός. Μα πολύ σκληρός και αυτό διότι ο Αλέξης σκοπεύει να πάρει την επιμέλεια των παιδιών.

Νταν, νταν άκου χτυπάνε καμπάνες κατά Βουλιαγμένη μεριά. Τι καμπάνες... κανόνια, αφού ο ποινικολόγος είναι τόσο εξοργισμένος με την Βατίδου, που το εννοεί ότι θέλει την επιμέλεια των παιδιών τους. «Επικίνδυνη και ανίκανη μητέρα» την αποκαλεί, διότι η εν λόγω φωτογραφήθηκε με τα δύο παιδιά τους για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού.

Θα θυμάσαι ότι ο Κούγιας έγινε έξω φρενών όταν το έμαθε, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα για να μην κυκλοφορήσει το τεύχος, αλλά δεν κατάφερε τελικά τίποτα, διότι η φωτογράφηση έγινε με νόμιμη διαδικασία. Και τη συγκατάθεση της μητρός Βατίδου. Και καταλαβαίνεις εσύ τώρα αυτή η εξέλιξη τι επίδραση είχε πάνω στον Κούγια. Έξαλλος, πιο έξαλλος έγινε απειλώντας με την επιμέλεια.

Κι ενώ ο πρώην σύζυγος της απειλεί Θεούς και δαίμονες, η Εύη δε δείχνει να ανησυχεί και πολύ. Εξάλλου, έχει να προετοιμαστεί για τη νέα εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου, όπου η ίδια εκτός από πανελίστρια θα έχει και το κομμάτι της μόδας. Α, ο Κούγιας - όχι ότι σε ενδιαφέρει αυτό, απλά το αναφέρω - υποστηρίζει ακόμη ότι η πρώην του εκμεταλλεύεται τα παιδιά τους για να προωθήσει την καριέρα της.