"Δεν παντρεύομαι"!

09.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι "γείωση" ήταν αυτή για τον Τζάστιν Τίμπερλέικ από την καλή του Κάμερον Ντιάζ; Άστα μεγάλη πίκρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι "γείωση" ήταν αυτή για τον Τζάστιν Τίμπερλέικ από την καλή του Κάμερον Ντιάζ; Άστα μεγάλη πίκρα και μεταξύ μας δεν ξέρω αν συχωρνάτε εύκολα. Τι έκανε η Κάμερον του Τζάστιν; Ξεκαθάρισε δημόσια (το τετ α τετ δεν της έκανε;) πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της και ως φαίνεται δεν πρόκειται να το κάνει για την επόμενη πενταετία.

Ο λόγος είναι απλός: δεν θέλει να κάνει οικογένεια με παιδιά και σκυλιά καθότι δεν αποτελεί στόχο ή διακαή πόθο. Το αντίθετο θα έλεγα, η Ντιάζ όταν ακούει για παιδιά βγάζει σπυριά, ενώ όπως τονίζει, το μητρικό ένστικτο μπορεί να μην ξυπνήσει ποτέ γι αυτήν. Θα παραμείνει μέσα της να κοιμάται στον ύπνο του δικαίου. Και με τον Τζάστιν τι συμβαίνει; Με το νεαρό αοιδό είναι μαζί, παραμένουν ερωτευμένοι και περνούν μια χαρά.

Για του λόγου το αληθές, δεν τη νοιάζει καθόλου που οι κακές γλώσσες μιλάνε για τη διαφορά ηλικία τους (αυτή είναι 31 κι αυτός 22 ετών), αφού όπως λέει δεν είναι η πρώτη στην ιστορία του έρωτα που αγάπησε μικρότερό της. Τέλος πάντων, η Κάμερον προειδοποίησε τους πάντες πως αν την ξαναρωτήσουν "Πότε θα παντρευτείς με τον Τζάστιν;", μαύρο φίδι που τους έφαγε.