Παρουσίες κι...απουσίες

13.03.2001
Αγαπητέ Γιάννη, καταρχήν καλησπέρα. Χθες βράδυ μου την έκανες και δεν ήρθες στο πάρτι της Κορομηλά που σου είχα πει. Εμένα δε με νοιάζει εσύ έχασες την ευκαιρία να δεις τόσους επώνυμους συγκεντρωμένους μαζί. Ήταν εκεί από τη Δέσποινα Βανδή μέχρι τη Μιμή Ντενίση και τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο. Εντύπωση μου έκανε ότι δεν παραβρέθηκε η Καίτη Γαρμπή.
Αγαπητέ Γιάννη, καταρχήν καλησπέρα. Χθες βράδυ μου την έκανες και δεν ήρθες στο πάρτι της Κορομηλά που σου είχα πει. Εμένα δε με νοιάζει - εσύ έχασες την ευκαιρία να δεις τόσους επώνυμους συγκεντρωμένους μαζί - απλά ρε παιδί μου θα μπορούσες να με είχες ειδοποιήσει νωρίτερα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είχα την κολλητή μου που ήθελε σαν τρελή να έρθει μαζί μου. Τέλος πάντων δε σου κρατώ κακία για το "φτύσιμο" και για του λόγου το αληθές θα σου γράψω ορισμένα από όσα έγιναν και κυρίως αυτά που μου έκαναν εντύπωση στο "Prime". Σου το λέω από τώρα όμως ότι στις 20 Μαρτίου που θα γίνουν τα "Ποπ Κορν" θα πάρω μαζί μου το Σωτήρη.
Στο πάρτι που λες βρέθηκε πολύς κόσμος, από τη Δέσποινα Βανδή μέχρι τη Μιμή Ντενίση και τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο (ήταν και στο γάμο της αν θυμάσαι). Η Ρούλα είχε καλέσει όσους καλλιτέχνες θεωρεί και είναι φίλοι της. Κι όπως αποδείχτηκε δεν ήταν λίγοι. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Θάνος Καλλίρης και άλλοι πολλοί. Οι ευχές Γιάννη μου έδιναν κι έπαιρναν. Από κέφι άλλο τίποτα, όλοι ήταν μες στην καλή χαρά.
Αυτά τα ολίγα για τα του πάρτι. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες ας ερχόσουν τι να σου κάνω. Επειδή, όμως είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να ελπίζω πως ο λόγος που δεν ήρθες ήταν το πρωινό σου ξύπνημα για τη δουλειά, θα σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να σου γράψω περισσότερα για το πάρτι εντός των προσεχών ημερών. Τέλος πάντων, αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση βρε Γιάννη ήταν η απουσία της Καίτης Γαρμπή. Στην αρχή δε σου κρύβω πως το μυαλό μου πήγε αμέσως στο...πονηρό. Μέχρι που σκέφτηκα ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών μπορεί και να έχουν ψυχρανθεί. Μετά, όμως έμαθα από ανθρώπους μου ότι η Γαρμπή τις τελευταίες ημέρες πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς υπέφερε από βαριά ίωση ο γιος της Δημήτρης. Αυτός που λες μου είπαν ότι ήταν και ο μοναδικός λόγος της απουσίας της, μια και ήθελε στο ρεπό της από το κέντρο να βρίσκεται δίπλα στο παιδί της. Και το πιστεύω Γιάννη μου, διότι πάνω από όλα η μητρότητα. Εντύπωση όμως μου έκανε ότι δεν παραβρέθηκε ούτε η Βίσση, διότι και με την Αννούλα έχουν φιλία. Αυτό τουλάχιστον ήξερα μέχρι πρότεινος.
Άσε το άλλο. Ότι ήταν καλεσμένη η Βανδή πως σου φάνηκε; Όταν το άκουσα χθες το πρωί δεν το πίστευα, έλεγα "σιγά μην έρθει η Βανδή". Κι όμως πήγε και ήταν μες στην καλή χαρά με τη Ρούλα. Και γιατί να μην είναι δηλαδή; Σάμπως έχουν να χωρίσουν τίποτε; Όχι βέβαια. Τώρα όλα αυτά που γράφονταν ότι η Ρούλα είχε βάλει στη μαύρη λίστα του σταθμού τη Δέσποινα γιατί αυτή δεν πήγαινε όταν την καλούσε στο "Μπράβο", τι να σου πω ρε φίλε "Άβυσσος η ψυχή των γυναικών" Ή καλύτερα των επαγγελματιών. Τι λες;
Υ.Γ.Πάντως η αλήθεια ήθελα να ερχόταν η Βίσση για να συνατιόταν με τη Βανδή. Ξέρω θα με πεις κατίνα, αλλά δε με νοιάζει μία. Θα έδινα τα πάντα να έβλεπα και τις δυο στον ίδιο χώρο.