Η ώρα της συγκατοίκησης για Γερμανού - Παρθένη!

12.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επειδή το κρυφτούλι είναι δύσκολο...άθλημα και δη για ερωτευμένους, η Ναταλία Γερμανού και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Παρθένης,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επειδή το κρυφτούλι είναι δύσκολο...άθλημα και δη για ερωτευμένους, η Ναταλία Γερμανού και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Παρθένης, αποφάσισαν να...αποκαλυφθούν ενώπιον του φακού. Τις προάλλες, το ερωτευμένο ζεύγος εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί της Παραλιακής κι αντί να πάρουν θέση "από δυο χωριά χωριάτες" σαν είδαν τα παπαράτσι, στήθηκαν στο φακό παίρνοντας τις κατάλληλες πόζες.

Αυτή είχε χωθεί στην αγκαλιά του και σιγοτραγουδούσε τα άσματα που ακούγονταν, ενώ εκείνος την κρατούσε προστατευτικά. Γενικά, το όλο σκηνικό ήταν μες στα μέλια, τις γλύκες και το χαζό γέλιο του ερωτευμένου. Φτου σκόρδα στα παιδιά και το εννοώ, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ο τόπος έχει γεμίσει διαζύγια. Ωστόσο, οι δημόσιες εμφανίσεις του ζεύγους, δεν είναι η μόνη εξέλιξη στη σχέση τους.

Εδώ και λίγες μέρες συγκατοικούν στο σπίτι της Γερμανού στα Μελίσσια κι απ' ότι λένε οι γνωστές άγνωστες πηγές (έμπιστος φίλος του Παρθένη, πρόσωπο από το περιβάλλον της Ναταλίας) τα παιδιά τα πηγαίνουν πρίμα και είναι τα μάλα ενθουσιασμένα κι ευτυχισμένα. Και πως να μην είσαι άλλωστε, όταν τα επαγγελματικά σου βαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στα προσωπικά σου; Α να λύσουμε και μία παρεξήγηση. Όχι ότι μας καίει αλλά αφού το έμαθα γιατί να μην το πω; Λοιπόν, αυτά που γράφονταν ότι και καλά η Ναταλία είναι στα μαχαίρια με τη Νόνη Δούνια, επιστήθια φίλη του Παρθένη, γι αυτήν ακριβώς την ιδιότητά της, δηλαδή της επιστήθιας, δεν ισχύουν. Το αντίθετο μάλιστα, οι δύο γυναίκες έχουν γίνει κολλητές και ουδέποτε επιδόθηκαν στο σπορ του μαλλιοτραβήγματος για τα μάτια του Αλέξανδρου.