Παντρεύτηκε η Αθηνά Ωνάση;

12.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το θέμα που απασχολεί την διεθνή και όχι μόνο Show biz, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας της χώρας μας, είναι ο γάμος της Αθηνάς Ωνάση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το θέμα που απασχολεί την διεθνή και όχι μόνο Show biz, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας της χώρας μας, είναι ο γάμος της Αθηνάς Ωνάση. Όπως αναφέρεται, η "χρυσή" κληρονόμος των Ωνάσηδων πριν ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 11 του Μαγιού ήρθε εις γάμου κοινωνία μετά του αγαπημένου της Κάρλος Χοσέ Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Μάλιστα, δημοσιεύτηκαν και τα προσκλητήρια ως ντοκουμέντο για του λόγου το αληθές.

Την είδηση του γάμου, η οικογένεια Ρουσέλ δεν την έχει επιβεβαιώσει, είτε δηλώνοντας άγνοια μέσω του εκπροσώπου της είτε...ποιώντας την νησαν. Τα νέα, πάντως, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στο διεθνές τζετ σετ, το οποίο για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μια αγωνία την έχει. Η τελετή λέγεται πως έγινε στο Μπαλί, παρουσία ελάχιστων καλεσμένων, οι οποίοι ήταν στενοί συγγενείς του ζεύγους. Ονόματα και καταστάσεις δεν βγήκαν στη δημοσιότητα, όμως, οι εν λόγω φρόντισαν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες του τύπου: τι νυφικό φόρεσε η Αθηνά (ένα λιτό λευκό φόρεμα), τι κρατούσε (πρωτότυπο: μία μικρή ανθοδέσμη) και πώς ήταν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου (εμφανώς αγχωμένη, αναψοκκοκινημενη κι ελαφρώς ιδρωμένη, ευτυχώς όμως είχε τον Ντόντα φύλακα άγγελο). Το ζευγάρι, όπως είπαμε βρέθηκε πριν ένα μήνα στο εξωτικό νησί κι όπως είχαν αφήσει να διαρρεύσει, πήγαν εκεί για τουρισμό. Εξ' ου και κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τα παιδιά να κρατούν ανά χείρας κάμερα και φωτογραφική μηχανή, απαθανατίζοντας τα αξιοθέατα.

Πέρα από τις σημαντικές λεπτομέρειες που δόθηκαν, σημασία έχει το γεγονός και είναι ο γάμος. Αν ισχύει η είδηση, η Αθηνά όπως και η μητέρα της Χριστίνα παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία, μόλις 18 ετών, ενώ ο Αλβάρο ήταν ουσιαστικά ο πρώτος της σοβαρός δεσμός. Το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, όμως δηλώνει τρελά ερωτευμένο και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε. Τώρα, η πρώην σύζυγος του 30χρονου Βραζιλιάνου και μητέρα της δίχρονης κόρης του, δεν έχει την ίδια άποψη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της μόνο το χέρι της δεν έβαζε στην φωτιά πως ο Ντόντα είναι με την Αθηνά για την περιουσία της. Άνδρας με χοντρά ή λεφτά αισθήματα; Who Knows! Σημασία έχει πως η Ωνάση μαζί του διάγει ευτυχισμένο βίο, με την έγκριση της οικογενείας της.