Σεκιουριτι φύλαγαν αυτιά και χέρι Ζέτας

04.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και το show χλιδή και φαίνεται ότι στον ΑΝΤ1 είναι της άποψης αυτής. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι φέτος η παραγωγή του Dancing with the stars «σπρώχνει» όλα τα λεφτά πάνω στην Ζέτα Μακρυπουλια;

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και το show χλιδή και φαίνεται ότι στον ΑΝΤ1 είναι της άποψης αυτής. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι φέτος η παραγωγή του Dancing with the stars «σπρώχνει» όλα τα λεφτά πάνω στην Ζέτα Μακρυπουλια; Και μπορεί λόγω κρίσης να κάνουμε παντού περικοπές και να έχουμε σταματήσει τις επενδύσεις, δεν ισχύει το ίδιο για την παραγωγή του Dancing που είπε να... επενδύσει στην παρουσιάστρια.

Λίγο ακόμη, αγαπημένε μου κι έκαστη εμφάνιση της Ζέτας στα live, θα κοστίζει περισσότερο και από το... μπάτζετ του σταθμού! Που λέει ο λόγος. Έτσι, από τις ακριβές τουαλέτες των προηγούμενων δύο εκπομπών, φτάσαμε στην τρίτη, όπου τίναξαν την μπάνκα στον αέρα με τα κοσμήματα. Όπως ακούσαμε στο Super Star, το δαχτυλίδι που φορούσε (και όχι δεν ήταν μονόπετρο από τον Χατζηγιάννη, όπως άφησε να εννοηθεί ο πονηρός κύριος Λάτσιος) κόστιζε 500 χιλιάδες ευρώ.

Τα σκουλαρίκια, δε, κόστιζαν μόλις... 600 χιλιάδες ευρά! Μάλιστα, είχαν επιστρατεύσει μέχρι σεκιούριτι για να φυλάνε τα πολύτιμα κοσμήματα της παρουσιάστριας. Ακούγοντας τα ποσά αυτά κι έχοντας στο νου τη «λόρδα» που μας έχει κόψει τους έρμους τους τηλεθεατές (για να μην πω για τις εισπρακτικές που μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμη και όταν βλέπουμε το Dancing) μόνο να εξοργιστείς μπορείς. Εδώ που τα λέμε είναι πρόκληση. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα κοσμήματα ήταν προσφορά γνωστού Οίκου που με τον τρόπο αυτό διαφημίζεται. Αλλά και πάλι αγαπημένε μου, θα μπορούσε η Ζέτα να παρουσιάσει τα ζευγάρια και με φτηνότερες εμφανίσεις. Δεν είναι να προκαλούμε τέτοιες εποχές.