Οι μυστικοπαθείς Βανδή - Ντέμης!

22.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Σε μέγα θέμα των ημερών έχει εξελιχθεί ο επικείμενος γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, με αποτέλεσμα επώνυμοι γάμοι
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε μέγα θέμα των ημερών έχει εξελιχθεί ο επικείμενος γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, με αποτέλεσμα επώνυμοι γάμοι του παρελθόντος να θυμίζουν βλάχικο γάμο την δεκαετία του '50. Οι πληροφορίες που έρχονται για την τελετή είναι ελάχιστες και συγκεχυμένες. Αν προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπερδευτείς κι άλλο, οπότε δεν αξίζει να χαλάσεις την ζαχαρένια σου.

Για να δούμε, όμως, τι στοιχεία έχουμε μέχρι τα σήμερα. Ο γάμος θα γίνει...Ένας Θεός ξέρει πότε θα γίνει. Άλλοι λένε στις 13 Ιουνίου κι άλλοι στις 18 του ιδίου μήνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του θεριστή, με επικρατέστερη ημερομηνία την 18η. Βλέπεις, στις 13 του μήνα είναι Παρασκευή ε και δε λέει. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα Νάσιουτζικ, το οποίο στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει κι άλλες κοινωνικές δραστηριότητες του ζεύγους, όπως τα γενέθλια του Ντέμη. Οι μελλόνυμφοι γνωρίζουν τον χώρο, ενώ εμπιστεύονται το άψογο σέρβις και την εγγυημένη ασφάλεια που προσφέρει. Ειδικά, το τελευταίο τους ενδιαφέρει πολύ καθώς θέλουν να είναι σίγουροι πως δεν θα πλησιάσει την περιοχή κανένα παπαράτσι. Το κτήμα είχε φιλοξενήσει κι άλλο μυστήριο, αυτό της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά. Από μία άποψη είναι γουρλίδικο το μέρος και δεν αποκλείεται η Δέσποινα να έλαβε αυτό υπόψη της.

Στην τελετή τελικά θα παρευρίσκονται μόνο οι γονείς, τα αδέρφια και οι κουμπάροι. Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς στις 13 του Ιούνη (κι εδώ έρχεται το μεγάλο μπέρδεμα) το ζεύγος θα δώσει μεγάλο πάρτι στο "Island". Εκεί, θα είναι καλεσμένη σύσσωμη και η ΑΕΚ. Για το νυφικό λέγεται πως τελικά η αοιδός θα το πάρει από την Σήλια Κριθαριώτη, την οποία στο παρελθόν επίσης είχε εμπιστευτεί η Καίτη Γαρμπή, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη για να μην φανεί ότι υπονοώ κάτι με τις αναφορές μου στη συνάδελφο της νύφης. Επίσης, η Βανδή (κι αυτό είναι σίγουρο) θα καταφθάσει στην εκκλησία ουχί καβάλα στο άλογο, αλλά με αυτοκίνητο - αντίκα. Μιλάμε για μεγαλεία!