Όλα είναι εντάξει

27.02.2001
Εφόσον έγινε καλά η Άννα Βίσση και η επιστροφή της στην πίστα του "Fever" στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Καρβέλας, ανακουφισμένος για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της υγείας της Αννούλας πήρε την αγαπημένη του Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και είπαν να "ξεδώσουν" για λίγο.
Εφόσον έγινε καλά η Άννα Βίσση και η επιστροφή της στην πίστα του "Fever" στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Καρβέλας, ανακουφισμένος για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της υγείας της Αννούλας πήρε την αγαπημένη του Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και είπαν να "ξεδώσουν" για λίγο. Μη φανταστείτε τίποτε ακρότητες σε "μπουζουκομάγαζα", καθότι ως ζευγάρι προτιμούν για τις εξόδους τους χαλαρές καταστάσεις.
Έτσι, καλύτερη λύση από τον κινηματογράφο δεν υπάρχει. Οι δυο τους πιασμένοι χέρι - χέρι και φανερά ερωτευμένοι εθεάθησαν σε κινηματογράφο της Κηφισίας στην προβολή της ταινίας "BIlly Eliot". Η παρουσία τους ήταν άκρως διακριτική, όμως τα βλέμματα όσων βρέθηκαν εκεί στράφηκαν επάνω στο διάσημο ζευγάρι. Και κυρίως πάνω στον κ. Καρβέλα, ίσως επειδή πρώτη φορά έβλεπαν μπροστά τους έναν μεγάλο συνθέτη(;), ένα μεγάλο θρύλο της μουσικής σκηνής(;).
Το ζευγάρι απλά - έως πολύ απλά θα λέγαμε - ντυμένο παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή την ταινία, ενώ στο διάλειμμα η κ. Αναγνωστοπούλου κατασυγκινημένη από την ιστορία "τσάκισε" ένα τεράστιο ποπ-κορν. Η αποχώρησή τους από την αίθουσα ήταν άκρως αθόρυβη, καθώς έφυγαν πριν ανάψουν τα φώτα.