Πατέρας ο Μάθιου Μακ Κόναχι!

08.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Δευτέρα (7/7) ήταν η μέρα που το Χόλιγουντ «γέννησε», αφού η Νικόλ Κίντμαν έφερε στον κόσμο την πρώτη βιολογική κόρη της και η αγαπημένη του Μάθιου Μακ Κόναχι τον γιο τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Δευτέρα (7/7) ήταν η μέρα που το Χόλιγουντ «γέννησε», αφού η Νικόλ Κίντμαν έφερε στον κόσμο την πρώτη βιολογική κόρη της και η αγαπημένη του Μάθιου Μακ Κόναχι τον γιο τους. Χμ. Μπορεί να γίνουν και συμπέθεροι οι δύο σταρ. Ο εκπρόσωπος του Μάθιου ανακοίνωσε ότι ο πελάτης του και η σύντροφος του, Καμίλα Άλβες απέκτησαν το απόγευμα της Δευτέρας ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η χαρά του ζευγαριού είναι μεγάλη και ο διάσημος ηθοποιός είναι ήδη ένας χαζομπαμπάς. Αυτό, άλλωστε δήλωσε στενός φίλος του Μάθιου, ο οποίος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της καλής του. Ο, δε, αδελφός του ηθοποιού δήλωσε σίγουρος ότι ο «μικρός» θα γίνει καλός πατέρας.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο την εγκυμοσύνη της Άλβες με τον Μάθιου να δηλώνει απλά: «Με την Καμίλα θα αποκτήσουμε μαζί ένα μωρό». Για γάμο δεν έχουν μιλήσει ακόμη, όμως, η μητέρα του ηθοποιού - που είναι γυναίκα παλαιάς κοπής - πιέζει τον γιο της να βάλει στεφάνι, διότι δεν πρέπει το παιδί να έχει ανύπαντρους γονείς.