Στο νοσοκομείο η Αντζελίνα Τζολί!

02.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο νοσοκομείο εισήχθη την Τρίτη η Αντζελίνα Τζολί και καταλαβαίνεις τι τρελός πανικός έγινε. Οι φήμες ότι η διάσημη ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο εισήχθη την Τρίτη η Αντζελίνα Τζολί και καταλαβαίνεις τι τρελός πανικός έγινε. Οι φήμες ότι η διάσημη ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει τα δίδυμα φούντωσαν και πάλι, ενώ κάποιοι ανησύχησαν μήπως η μέλλουσα μητέρα αντιμετωπίζει προβλήματα. Βλέπεις, αυτή η εγκυμοσύνη δεν είναι και τόσο εύκολη, με την Αντζελίνα τον τελευταίο μήνα να είναι κλεισμένη στο σπίτι στη Γαλλία και να αποφεύγει συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος των Brangelina δήλωσε ότι η πελάτισσα της πήγε στο νοσοκομείο για ένα συνηθισμένο τσεκ απ και καμία σχέση δεν έχει η πραγματικότητα με όσα κυκλοφορούν. Άλλωστε, η Αντζυ θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα της μέχρι τις 17 Αυγούστου. Στο μεταξύ αυτή και ο Μπραντ Πιτ σκέφτονται πολύ σοβαρά να υιοθετήσουν ένα αγοράκι από την Αφρική και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν τη διαδικασία μετά τον ερχομό των διδύμων.

Αυτό είναι. Τους Brangelina δεν τους σκιάζει παιδί κανένα κι έχουν βάλει αμέτι μου χαμέτι να δημιουργήσουν μία «ποδοσφαιρική ομάδα». Εδώ σου λέει η Αντζελίνα πως τον επόμενο χρόνο θα προσπαθήσει να αποκτήσει και τέταρτο βιολογικό παιδί, ενώ το ζευγάρι δεν ξέρει ακόμη σε ποιο νούμερο παιδί θα σταματήσουν!