Περιμένοντας την κόρη!

25.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον γιο περιμένουν ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, την κόρη περιμένουν ο Γιάννης Αϊβαζής και η Μαρία Κορινθίου και νομίζω πως οι υποψήφιοι γονείς θα πρέπει να σκεφτούν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον γιο περιμένουν ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, την κόρη περιμένουν ο Γιάννης Αϊβαζής και η Μαρία Κορινθίου και νομίζω πως οι υποψήφιοι γονείς θα πρέπει να σκεφτούν καλά την περίπτωση να... συμπεθεριάσουν. Εξάλλου, τα παιδιά τους θα γεννηθούν την ίδια περίοδο, ενώ η ομορφιά τους είναι παραπάνω από σίγουρη. Ας όψονται τα γονίδια και των τεσσάρων.

Βέβαια, ο Ρουβάς και η Ζυγούλη δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη το φύλο του μωρού, όμως η Κορινθίου και ο Αϊβάζης σε πρόσφατη κοινή συνέντευξή τους αποκάλυψαν πως περιμένουν κόρη. Η χαρά τους είναι μεγάλη και το γεγονός ότι το μωρό ήρθε πολύ νωρίς και χωρίς να το έχουν προγραμματίσει (οι δυο τους είναι μόλις μερικούς μήνες ζευγάρι) μήτε που τους άγχωσε και προβλημάτισε.

Το αντίθετο, θα έλεγα. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι και τα μάλα ερωτευμένοι. Να τους έβλεπες στα βραβεία του MAD, την περασμένη εβδομάδα και να σου ρχεται να πας στο ζεύγος και να βάλεις από μία πλεξούδα σκόρδα στον καθένα για το κακό μάτι. Τώρα που είπα μάτι. Στα μάτια την κοιτούσε ο Αϊβαζής την καλή του, ενώ την πρόσεχε... δεν έχεις ιδέα πόσο. Μέχρι που ζήτησε από κάποιον να σηκωθεί για να καθίσει η έγκυος Μαρία, η οποία - παρεμπιπτόντως - έδωσε ρέστα στο χορευτικό με τον Nivo.