Δάντης-Θεοδώρου: ποιος θα πληρώσει το ενοίκιο σε ποιον;

20.01.2011
Αγαπημένη μου Δήμητρα,<BR>Το ακούσαμε και αυτό! Στο σίριαλ του χωρισμού του Χρήστου Δάντη με την Φλώρα Θεοδώρου ακούσαμε διάφορα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Το ακούσαμε και αυτό! Στο σίριαλ του χωρισμού του Χρήστου Δάντη με την Φλώρα Θεοδώρου ακούσαμε διάφορα. Και ενώ νόμιζα ότι τελικά τα είχαν βρει τα παιδιά ,αφού να σου θυμίσω ότι η Φλώρα εξακολουθούσε να μένει στο σπίτι που είχαν αποκτήσει στη Γλυφάδα όσο ήταν ακόμη μαζί.

Όμως ο Δάντης για να φύγει από το σπίτι το οποίο υποστήριζε ότι είχε πάρει εκείνος με στεγαστικό ύψους 350.000 ευρώ συμφώνησε να της δώσει 250.000 ευρώ για να το κρατήσει για την πάρτη του αφού η Φλώρα υποστήριξε ότι οι γονείς της είχαν δώσει τα λεφτά για την αγορά του σπiτιού.

Τώρα λοιπόν ήρεθ για μια ακόμη φορά η εκπομπή "Super Star" να μου ανοίξει τα μάτια αφού αποκάλυψε πως η πλευρά Δάντη έστειλε ένα e-mail που ζητά από την Φλώρα να πληρώνει ενοίκιο αν θέλει να μένει στο σπίτι, το οποίο απ’ότι φαίνεται το διεκδικούν και οι δύο!

Αχ Δημητρούλα μου πολύ δύσκολα τα διαζύγια σου λέω… Ο δικηγόρος της Φλώρας, Αλέξης Κούγιας, δε μπορούσε να μην κάνει την ερώτηση-κλειδί: "Για ένα σπίτι που πλήρωνε και πληρώνει η οικογένεια της κας. Θεοδώρου, για ένα σπίτι που δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ ο κ. Δάντης, ζητάει ενοίκιο;" και ο δικηγόρος του Δάντη απαντά: "δεν είναι μόνο το σπίτι, είναι πολλά ζητήματα που πρέπει να λυθούν".

Οπότε καταλαβαίνεις Δημητρούλα μου, σε τι σύγχυση βρίσκομαι… Γιατί μπορεί η προφορική συμφωνία να αναφέρει ότι η Φλώρα θα πάρει 250.000 ευρώ και θα φύγει από το σπίτι, αλλά όπως φαίνεται ακόμη εκεί είναι!

Και ερωτώ τώρα με την οικονομική κρίση θα της κάνει μείωση στο ενοίκιο ο Δάντης;

Ελένη Αναστασάκη