Η ΕΡΤ "έκοψε" τον Θεοχάρη Ιωαννίδη!

11.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν τον πάει τον Θεοχάρη (Ιωαννίδη) η τύχη, δεν τον πάει καθόλου. Η μία στραβή μετά την άλλη συμβαίνει στο νεαρό ηθοποιό, ο οποίος βλέπει το όνειρο του να πάρει μέρος στην Γιουροβίζιον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν τον πάει τον Θεοχάρη (Ιωαννίδη) η τύχη, δεν τον πάει καθόλου. Η μία στραβή μετά την άλλη συμβαίνει στο νεαρό ηθοποιό, ο οποίος βλέπει το όνειρο του να πάρει μέρος στην Γιουροβίζιον, να... ναυαγεί και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Ο Ιωαννίδης, όπως ξέρεις, δήλωσε επίσημα συμμετοχή για τον ελληνικό τελικό και ήδη με τον Ηλία Ψινάκη είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία.

Μάλιστα, όπως ακούσαμε στο «Πρωινό mou» είχαν συμφωνήσει να γράψει το τραγούδι ο Στέφανος Κορκολής! Αλλά όπως αποδείχθηκε, αγαπημένε μου, οι δυο τους υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση «έκοψε» τη συμμετοχή του Θεοχάρη με την επίσημη δικαιολογία, ότι ο νεαρός δεν είναι καταγεγραμμένος ως τραγουδιστής. Γιατί μπορεί να πήρε μέρος στο Just the two of us, αλλά αυτό δεν τον κάνει... αοιδό. Ε; Με την ίδια λογική, θα μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή και η φιναλίστ Μαρία Μπεκατώρου.

Τέλος πάντων, ο Θεοχάρης μπορεί να παρηγορηθεί με το γεγονός ότι δεν είναι ο μόνος που «κόπηκε» από το διαγωνισμό. Και η συμμετοχή του Γιάννη Σαββιδάκη δεν πέρασε, με την αιτιολογία ότι φέτος η ΕΡΤ θέλει να στείλει στον διαγωνισμό νέα ταλέντα και καλλιτέχνες. Και η ηλικία και εμπειρία του Σαββιδάκη δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις. Περιμένω με μεγάλη αγωνία την αντίδραση του Ψινάκη για το «κόψιμο», αλλά και για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι η απόρριψη έχει να κάνει και με την βροντερή παρουσία του μάνατζερ στο πλευρό του Θεοχάρη, κάτι που φέτος η ΕΡΤ (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια) θέλει να αποφύγει.