Beauty tips: Πώς το δέρμα σας θα φαίνεται σαν «όνειρο» με strapless φόρεμα

Beauty tips: Πώς το δέρμα σας θα φαίνεται σαν «όνειρο» με strapless φόρεμα
ΠΗΓΗ:@ohpolly
Τα απόλυτα beauty tips για να φαίνεστε υπέροχες με strapless φόρεμα.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το δέρμα σας είναι στο επίκεντρο και τα strapless φορέματα έχουν την τιμητική τους. Αν και είναι από τα πιο κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, απαιτούν λίγη παραπάνω προετοιμασία για να δείχνετε όσο πιο υπέροχες γίνεται. Μην ανησυχείτε, όμως! Με τα σωστά beauty hacks, μπορείτε να εντυπωσιάσετε με κάθε εμφάνιση.

Προετοιμάστε το δέρμα σας για τέλεια υφή

Το κλειδί για μια άψογη εμφάνιση με ένα strapless φόρεμα είναι η καλή προετοιμασία του δέρματος. Συχνά, εστιάζουμε μόνο στην περιποίηση του προσώπου, αλλά το δέρμα στους ώμους και τα χέρια σας χρειάζεται εξίσου προσοχή.

Ξεκινήστε με μια σχολαστική απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να αφήσετε το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Ένα scrub σώματος με φυσικά συστατικά θα σας βοηθήσει να γυαλίσετε το δέρμα σας και να αναδείξετε την υγιή του λάμψη. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, δοκιμάστε ένα ήπιο χημικό απολεπιστικό που θα αφήσει το δέρμα σας λείο χωρίς ερεθισμούς.

Ενυδάτωση για αψεγάδιαστη λάμψη

Μετά την απολέπιση, η σωστή ενυδάτωση είναι το επόμενο βήμα. Εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή ένα θρεπτικό λάδι σώματος για να κλειδώσετε την υγρασία και να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ελαστική και απαλή. Αν θέλετε να προσθέσετε μια διακριτική λάμψη, επιλέξτε ένα λάδι σώματος με shimmer που θα δώσει στο δέρμα σας μια φυσική, ηλιοκαμένη όψη.

Beauty tip: Μπορείτε να αναμείξετε το αγαπημένο σας λάδι σώματος με λίγες σταγόνες από το gel υαλουρονικού οξέος. Αυτός ο συνδυασμός θα ενισχύσει τη λάμψη και θα κάνει το δέρμα σας να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό για ώρες.

Τονώστε το δέρμα σας

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, δοκιμάστε μια συσκευή με μικρορεύματα πριν από το ντύσιμο. Αυτή η μικρή συσκευή θα σας βοηθήσει να τονώσετε το δέρμα σας και να του δώσετε μια πιο σφριγηλή εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε την σε συνδυασμό με έναν ορό με βάση το υαλουρονικό οξύ ή ένα τζελ Aloe Vera για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

ohpolly 449130270 1143548070241743 1143386847444937324 n 750a2

Αν έχετε λίγο χρόνο, προσθέστε στη ρουτίνα σας και μια θεραπεία με LED φως. Αυτή η θεραπεία βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, αφήνοντας το δέρμα σας πιο γεμάτο και υγιές.

Αντιμετωπίστε το πρήξιμο

Το πρήξιμο μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σας, ειδικά όταν φοράτε ένα strapless φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο το πάνω μέρος του σώματός σας. Για να το αντιμετωπίσετε, κάντε μασάζ στο σώμα σας με μια ξηρή βούρτσα πριν από το ντους. Αυτή η τεχνική απολέπισης αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και μειώνει το πρήξιμο.

Αν προτιμάτε κάτι πιο ήπιο, δοκιμάστε το gua sha, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για λεμφική αποστράγγιση. Κάντε μασάζ από τους αγκώνες προς τις μασχάλες με μεγάλες, απαλές κινήσεις για να διευκολύνετε τη ροή της λέμφου και να βελτιώσετε τη σφριγηλότητα του δέρματός σας.

Η τελευταία πινελιά: Λάμψη χωρίς υπερβολή

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, προσθέστε μια διακριτική λάμψη στις περιοχές που θέλετε να τονίσετε, όπως οι ώμοι και το ντεκολτέ. Ένα ελαφρύ λάδι σώματος με φυσική λάμψη είναι ιδανικό για αυτόν τον σκοπό. Εφαρμόστε το με φειδώ, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και κομψό, χωρίς να δείχνει υπερβολικό.

strapless forema f2845

Τώρα είστε έτοιμες να φορέσετε το αγαπημένο σας strapless φόρεμα και να εντυπωσιάσετε! Με αυτά τα απλά αλλά αποτελεσματικά beauty hacks, το δέρμα σας θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και εσείς θα νιώθετε πιο όμορφες και σίγουρες από ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 13:36