Όλα τα μυστικά για ονειρικά πόδια στην παραλία

Όλα τα μυστικά για ονειρικά πόδια στην παραλία
ΠΗΓΗ:@klarahellqvist
Θα έχεις τα πιο απαλά και sexy πόδια.

Έχεις διαλέξει το τέλειο μαγιό και έχεις φροντίσει το πεντικιούρ σου, αλλά τι γίνεται με την περιποίηση των ποδιών σου; Το δέρμα στα πόδια μπορεί να φαίνεται θαμπό και ξηρό, αλλά με λίγη φροντίδα, μπορείς να το κάνεις να φαίνεται υπέροχο και να ετοιμαστείς για την παραλία.

1. Απολέπιση

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για να αποκτήσεις λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Χρησιμοποιώντας ένα body scrub, μπορείς να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Επιπλέον, οι απαλές κινήσεις μασάζ με το scrub θα βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας ένα άμεσο αποτέλεσμα ανανέωσης. Προτίμησε να κάνεις την απολέπιση κατά το ντους, όταν το δέρμα είναι ήδη ενυδατωμένο.

2. Στεγνό Βούρτσισμα

Αν δεν έχεις δοκιμάσει το dry brushing, είναι καιρός να το εντάξεις στη ρουτίνα σου. Το στεγνό βούρτσισμα πριν από το ντους όχι μόνο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αλλά συμβάλλει και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Με μια φυσική βούρτσα, βούρτσισε απαλά το δέρμα σου, επικεντρώνοντας στα πόδια. Αυτή η διαδικασία θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα βοηθήσει στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τα προϊόντα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσεις μετά.

{https://www.instagram.com/p/C8jLK6bovOe/?img_index=1}

3. Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για απαλό και λαμπερό δέρμα. Επίλεξε μια κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και φρόντισε να την εφαρμόζεις καθημερινά, δίνοντας έμφαση σε περιοχές όπως τα γόνατα και οι φτέρνες. Αν δεν σου αρέσει η διαδικασία, δοκίμασε μια κρέμα με ωραίο άρωμα, ώστε να μετατρέψεις την εφαρμογή της σε μια απόλαυση.

4. Shimmery oil

Για το απόλυτο καλοκαιρινό look, ολοκλήρωσε την περιποίηση των ποδιών σου με ένα shimmery λάδι. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε ξηρά και ενυδατικά λάδια που περιέχουν λάμψη στη σύνθεσή τους. Εφάρμοσέ το στα πόδια σου για να δώσεις μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή λάμψη, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά και ονειρικά.

{https://www.instagram.com/p/C8_9imTI85M/?img_index=1}

Με αυτά τα απλά βήματα, τα πόδια σου θα είναι έτοιμα να κλέψουν την παράσταση στην παραλία!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.08.2024 - 17:31