Εσύ ξέρεις τις εναλλακτικές χρήσεις του αποσμητικού;

03.09.2020
Εσύ ξέρεις τις εναλλακτικές χρήσεις του αποσμητικού;
Πώς να το αξιοποιήσεις στο έπακρο

Το αποσμητικό είναι αναμφίβολα ένα πράγμα που δε λείπει ποτέ από το ράφι μας, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και όλο το χρόνο.

Δες και αυτό: Πώς να συντηρήσεις το μαύρισμά σου μετά το τέλος των διακοπών

Ήξερες όμως ότι εκτός από την κλασσική του χρήση, την εφαρμογή δηλαδή στις μασχάλες, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε άλλες περιοχές του σώματος, για διαφορετικούς λόγους;

Αυτές είναι οι εναλλακτικές χρήσεις του αποσμητικού που (ίσως) δε γνωρίζεις:

Για τις φουσκάλες στα πόδια

Το αποσμητικό είναι μια ιδανική και εύκολη λύση για να μην σε χτυπούν πλέον τα παπούτσια σου. Γιατί; Η σύνθεσή του λειτουργεί σαν φυσικός επίδεσμος, αφήνοντας το παπούτσια να γλιστράει.

Στα γυαλιά σου

Θα έχεις παρατηρήσει πως όταν κάνει ζέστη, τα γυαλιά αφήνουν σημάδι στη μύτη σου, ενώ παράλληλα γλιστράνε καταστρέφοντας και το μακιγιάζ σου. Γι'αυτό λοιπόν, μπορείς λίγο πριν τα βάλεις, να εφαρμόσεις στη ράχη και ανάμεσα στους φακούς λίγη ποσότητα από το αποσμητικό σου.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά

Ανάμεσα στους μηρούς σου

Λόγω της έντονης τριβής στο συγκεκριμένο σημείο, είναι πολυ πιθανό να προκληθεί δυσφορία ενώ περπατάς, και μετά από λίγο να δεις ερυθρότητα και κοκκινίλες. Εφάρμοσε λίγο αποσμητικό για να αποφύγεις τον ιδρώτα και να το διατηρήσεις μαλακό, μειώνοντας την τριβή.