Vinoperfect Concentrated Brightening Essence για λαμπερή επιδερμίδα

14.04.2017
Μερικές φορές θα πρέπει να παίρνουμε αποστάσεις από αυτά που πάντα γνωρίζαμε για να βρούμε μια νέα έμπνευση. Από τότε που ζω στην Ασία, με έχει γοητεύσει η επιδερμίδα των Κορεατισών. Η ιεροτελεστία της ομορφιάς τους έχει απίστευτο πλούτο και δεν θα έπρεπε να γνωρίζει σύνορα.

Δημιούργησα αυτήν την essence για να ομορφαίνω τις γυναίκες και να αποκαλύπτω τη λάμψη τους καθημερινά.

Mathilde Thomas

Για τη Mathilde, έχει γίνει δεύτερη φύση: να παρατηρεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, τη ρουτίνα της ομορφιάς τους, τις μικρές εμμονές τους, τις αισθητικές προσδοκίες τους. Μια καλοπροαίρετη περιέργεια που την έκανε να διασχίσει την Ασία αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, να βυθιστεί στην κουλτούρα και την κοσμητολογική πρωτοπορία αυτής της γωνιάς της υδρογείου. Ειδικότερα στην Κορέα, όπου οι γυναίκες καλλιεργούν την τέχνη της ομορφιάς με μια σπάνια λεπτότητα, στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν τη διαχρονική επιθυμία τους για διάφανη επιδερμίδα, σαν μια σταγόνα νερού. Μια επιδερμίδα λεία, σφριγηλή, ενυδατωμένη, “αφράτη”. Μια επιδερμίδα πορσελάνινη, χωρίς ίχνος κηλίδας. Πίσω από αυτήν την αναζήτηση; Η περίφημη υβριδική “essence”, κάτι ανάμεσα σε λοσιόν και serum, με υδάτινη υφή, εξαιρετικά πλούσια, όμως, σε δραστικά συστατικά.

Η Mathilde μυήθηκε σ’ αυτή την ντελικάτη και τόσο ξεχωριστή κίνηση. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι αυτό το βήμα-κλειδί στη ρουτίνα της ομορφιάς εκείνων των γυναικών δεν θα πρέπει να γνωρίζει σύνορα (συμπεριλαμβανομένων των φαρμακείων), δημιούργησε την Vinoperfect Concentrated Brightening Essence: την πρώτη εσάνς λάμψης που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά του serum και επιπλέον, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του.