Julia Roberts: Στα 52 της αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς που την κάνουν να φαίνεται 20 χρόνια νεότερη

02.05.2020
Julia Roberts: Στα 52 της αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς που την κάνουν να φαίνεται 20 χρόνια νεότερη
Η Julia Roberts βρίσκεται στη βιομηχανία του θεάματος από τα τέλη της δεκαετίας του '80 και, ειλικρινά, μέχρι και σήμερα παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή. Σε όλους τους εμβληματικούς ρόλους της από το Pretty Woman μέχρι το Eat, Pray, Love and beyond , μας έκανε πολλές φορές να αναρωτηθούμε τι ακριβώς κάνει και συνεχίζει να εκπέμπει αυτή την ακτινοβολία. Ως πρεσβευτής της Lancôme έχει εκφράσει την αγάπη της για τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά ακολουθεί και μερικές άλλες συμβουλές για την επίτευξη της νεανικής της επιδερμίδας. Μάθε τώρα ποια είναι τα μυστικά της.

Ποτέ δεν παραλείπει το αντηλιακό

Το Instagram της διάσημης ηθοποιού είναι γεμάτο με φωτογραφίες δικές της και των παιδιών της που διασκεδάζουν στον ήλιο. Το 2017, είπε στο People, «Ως υπεύθυνη μητέρα με τρία παιδιά που αγαπούν να παίζουν σε εξωτερικούς χώρους, βασίζομαι εντελώς σε ένα καλό αντιηλιακό».

Πάντα πηγαίνει στο κρεβάτι με καθαρό από μακιγιάζ πρόσωπο

H Roberts πιστεύει πολύ στην αφαίρεση του μακιγιάζ πριν από τον ύπνο. «Πολλές φορές δεν αφαιρείς καλά το μακιγιάζ των ματιών σου τη νύχτα και το επόμενο πρωί ξυπνάς και μοιάζεις σαν να έχεις βάλεις μόλις μακιγιάζ»!

Δεν ξεχνά την ενυδάτωση

Είναι σημαντικό να νιώθει «ενυδατωμένη και φρέσκια» είπε στο Allure. Αλλά δεν επικεντρώνεται μόνο στην ενυδάτωση του προσώπου της - αλλά και στα χέρια και τα πόδια της. «Τα χέρια μου είναι πολύ στεγνά από το πλύσιμο πολλών πιάτων» είπε (ω, ναι ακόμα και οι σταρ πλένουν πιάτα). Ένα φυσικό φάρμακο που έχει επίσης αναφέρει ότι χρησιμοποιεί είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που το απλώνει στο πρόσωπο και τα μαλλιά της. Η ιταλική Vogue ανέφερε ότι δημιουργεί ένα μείγμα σαν γαλάκτωμα από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με λίγο ζεστό νερό και το αφήνει σαν μάσκα για περίπου μισή ώρα. Μιλάμε για τη φυσική ομορφιά.

Διατηρεί την ρουτίνα ομορφιάς της σε minimal επίπεδα

Όταν το Viva τη ρώτησε αν η ρουτίνα ομορφιάς της είναι σε χαμηλά ή υψηλά επίπεδα, απάντησε: «Χαμηλά, σίγουρα θα μπορούσα να πάω λίγο ψηλότερα». Πρόσθεσε: «Σε μια κανονική μέρα, θα πλύνω τα δόντια μου, θα πλύνω το πρόσωπό μου και θα βάλω το αντιηλιακό μου. Είμαι πολυάσχολη μαμά και κάποιες φορές απλά αλείφω τα παιδιά μου με αντιηλιακό επιεδή τρέχουμε έξω και μου καίγεται η μύτη».

Τρώει με προσοχή

Δεν είναι μυστικό ότι η σωστή διατροφή συμβάλλει στην περιποίηση του δέρματος και η Roberts το εφαρμόζει απόλυτα. «Σίγουρα προσπαθούμε να τρώμε με προσοχή», είπε στη Sun. «Όπως πάντα λέω στα παιδιά μου» “πρέπει να τρως καλά πράγματα για να πάρεις τα καλά πράγματα” και συμφωνούμε απολύτα!» Ωστόσο, το να ακολουθείς μια δίαιτα μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο, αλλά η Julia μας δίνει της συμβουλή της και εδώ: «Να παραμένετε ήρεμες, να πίνετε νερό, να κοιμόσαστε και να είστε χαρούμενες». Σε ευχαριστούμε Julia!