Η απόλυτη περιποίηση προσώπου σε ένα λάδι από την L’Oréal Paris

15.09.2014
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα μαγικό προϊόν που δεν αποχωρίζομαι πλέον! Είναι το νέο λάδι προσώπου Extraordinary oil της L'Oréal Paris για βαθιά ενυδάτωση και εντατική θρέψη! Πρόκειται για ένα λάδι για γυναίκες κάθε ηλικίας κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες ακόμα και τις λιπαρές! Όταν το είδα για πρώτη φορά ήθελα όσο τίποτα να ανοίξω το χρυσο-μαύρο κουτάκι με το νέο λάδι προσώπου που μου κέντρισε το ενδιαφέρον! Η διαδικασία γνωστή και αγαπημένη: το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να το απλώσω στην επιδερμίδα μου για να δω με τα μάτια μου τα θεαματικά αποτελέσματα και να μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου βήμα-βήμα.

Βήμα πρώτο: μόλις ανοίγω το προϊόν με συνεπαίρνει το θεϊκό, αισθησιακό άρωμα του γεγονός που οφείλεται στα 8 αιθέρια έλαια που περιέχει, ενώ εντυπωσιάζομαι από το ειδικό σταγονόμετρο που είναι πολύ πρακτικό και επιτρέπει την ακριβή μέτρηση της ποσότητας του προϊόντος, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλω να πετύχω.

Βήμα δεύτερο: επειδή ξέρω καλά πως η θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πολύ σημαντική για την υγεία του δέρματος μου, πριν πέσω για ύπνο το βράδυ μετράω 2-3 σταγόνες Extraordinary Oil στην παλάμη μου και το «ζεσταίνω» λιγάκι με τα δάχτυλα. Απλώνω απαλά το λαδάκι σε όλο το πρόσωπο και πιέζω ελαφρά στα ζυγωματικά και τον λαιμό για να βοηθήσω την ομοιόμορφη διείσδυση του στην επιδερμίδα μου.
Νιώθω αμέσως πόσο τέλεια έχει απορροφηθεί χωρίς να αφήσει ίχνος λιπαρότητας. Η αίσθηση του είναι τόσο ευχάριστη και δεν είναι καθόλου "βαρύ", όπως θα φανταζόταν κανείς για ένα λάδι προσώπου. Μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένη!

Βήμα τρίτο: η ώρα της αλήθειας! Μόλις ξυπνάω το επόμενο πρωί νιώθω την επιδερμίδα μου απίθανα ενυδατωμένη και απαλή και τρέχω αμέσως στον καθρέφτη για να δω με τα μάτια μου τα αποτελέσματα. Η πρώτη μου εμπειρία μετά την πρώτη χρήση του μαγικού αυτού ελαίου είναι εκπληκτική: κοιτάζω το πρόσωπό μου στον καθρέπτη και το βλέπω λαμπερό, ενώ όταν το αγγίζω το νιώθω στιλπνό και λείο!
Αποφασίζω να πειραματιστώ περισσότερο...

Βήμα τέταρτο: η επανάληψη είναι μητέρα της…λάμψης! Καθώς θέλω να «φωτίσω» το πρόσωπο μου, μετράω μία σταγόνα Extraordinary Oil στην παλάμη μου και την απλώνω πιέζοντας με τα ακροδάχτυλα στα σημεία-κλειδιά: στα ζυγωματικά, την περιοχή πάνω από τα χείλη αλλά και στο ντεκολτέ μου που αμέσως αρχίζουν να ακτινοβολούν.

Καθώς έχω λιπαρό δέρμα και ήμουν επιφυλακτική με τα διάφορα καλλυντικά λάδια μέχρι χτες, οφείλω να παραδεχτώ ότι το Extraordianry Oil για το πρόσωπο της L'Oreal μού άλλαξε γνώμη και άνοιξε νέους δρόμους στην φροντίδα του προσώπου μου, αφού σχεδόν καθημερινά πια ανακαλύπτω νέες χρήσεις του που καλύπτουν διαφορετικές επιθυμίες μου, ανάλογα με την περίσταση.
Καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι αυτό το προϊόν απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες...

Τιπ ομορφιάς: όταν νιώθω την ανάγκη να επαναφέρω τη φυσική μου λάμψη σε όλο το πρόσωπο πρώτα κάνω ελαφρύ μασάζ με τα ακροδάχτυλα μου στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στο μέτωπο και το περίγραμμα για να τονώσω την κυκλοφορία. Έπειτα εφαρμόζω από μια σταγόνα κατευθείαν πάνω στα ζυγωματικά και απλώνω παντού πιέζοντας ελαφρά με τα δάχτυλα ώστε να βοηθήσω το λαδάκι μου να διεισδύσει στην επιδερμίδα.

Όταν αισθάνομαι επιδερμίδα μου αφυδατωμένη από τον αέρα και τον ήλιο, εφαρμόζω το Extraordianry Oil όπου νιώθω το πρόσωπο μου να "τραβάει" και αισθάνομαι αμέσως την βαθιά ενυδάτωση που μου χαρίζει.

Για να ενισχύσω τη δράση της ενυδατικής μου κρέμας, πριν την απλώσω, μετράω δύο σταγόνες θαυματουργό λάδι στην παλάμη μου και το εφαρμόζω στο πρόσωπο με τα δυο μου χέρια. Όταν πάλι επιθυμήσω μια έξτρα περιποίηση, εφαρμόζω το λαδάκι μου σε νωπή επιδερμίδα με μικρές κυκλικές κινήσεις, στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήνω την ευεργετική του δράση να με χαλαρώσει.

Όπως καταλαβαίνεις, το Extraordinary Oil δεν θέλει κόπο... θέλει μόνο τρόπο και το σίγουρο είναι πως τώρα που το βρήκα δεν πρόκειται να το αποχωριστώ! Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι από τις πρώτες που το δοκιμάζω. Αν και σπάνια εντυπωσιάζομαι από προϊόντα περιποίησης, αυτό το μαγικό λάδι με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου.

Θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη αφού η τιμή του είναι προσιτή -θα το βρεις στα ράφια των καταστημάτων στην τιμή των 19,95 ευρώ- ενώ μιλάμε για ένα πολυχρηστικό προϊόν πολυτέλειας που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!

Από την Ελένη Αναστασάκη