Αυτή είναι η πιο hot απόχρωση της σεζόν - Σε ποιό μοντέλο, στο Victoria’s Secret Fashion Show, την είδαμε

Αυτή είναι η πιο hot απόχρωση της σεζόν - Σε ποιό μοντέλο, στο Victoria’s Secret Fashion Show, την είδαμε
ΠΗΓΗ:@daisyedgarjones
Ο λόγος για το teddy brown hair

Ευχαριστούμε τους θεούς της ομορφιάς! Επιτέλους, μια πραγματικά (πραγματικά) εύκολη τάση στον beauty κόσμο είναι εδώ. Όχι, δεν μιλάμε για τα black cherry nails ή τον πιο πρόσφατο τρόπο για να κάνεις μπούκλες χωρίς θερμότητα (που απαιτεί περίπου 200 κλιπ μαλλιών), αλλά για τη νέα απόχρωση μαλλιών του φθινοπώρου: το teddy bear brown.

Η Daisy Edgar-Jones αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα αυτής της τάσης, καθώς πρόσφατα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της. Από την καλοκαιρινή περιοδεία της ταινίας Twisters, όπου είχε ξανθές ανταύγειες, τώρα έχει υιοθετήσει μια πιο μονοχρωματική απόχρωση με διακριτικό ombré στις άκρες. Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για όσες θέλουν να κάνουν μια αλλαγή για την εποχή, αλλά δεν θέλουν κι'όλας να είναι κάθε λίγο και λιγάκι στο κομμωτήριο. Μπορείς να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ένα gloss και να παίξεις με μερικές ανταύγειες.

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα της τάσης του "teddy bear brown" είναι το μοντέλο Barbara Palvin, την οποία είδαμε και στο σόου της Victoria's Secret. Αυτή η απόχρωση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο bronde και το καστανό, που έχουν γίνει δημοφιλή τελευταία. Για την απόχρωση “teddy bear”, μπορείς να ζητήσεις ένα honey blonde με ζεστούς τόνους, προκειμένου να προσθέσεις λάμψη στα μαλλιά σου. Αφήνοντας φυσικές ρίζες, αυτή η απόχρωση σου επιτρέπει να έχεις υγιή και φυσικά super hot μαλλιά.

Με τα μαλλιά σου έτοιμα για το φθινόπωρο, το μόνο που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα παλτό "teddy" για να συμπληρώσεις την εμφάνισή σου!

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 17:59