Sabrina Carpenter: Αυτό είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της

Sabrina Carpenter: Αυτό είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της
ΠΗΓΗ:@sabrinacarpenter
Εσύ το ήξερες;

Η Sabrina Carpenter είναι γνωστή για την χαρακτηριστική της εμφάνιση, από το έντονο ροζ ρουζ και το μακιγιάζ Bratz Doll μέχρι τα μακριά, ξανθά μαλλιά της με τις ανάλαφρες μπούκλες και τις τέλειες ανταύγειες. Αλλά σε αντίθεση με πολλές ξανθές που ξοδεύουν πολλά χρήματα για να διατηρήσουν την ανοιχτή και ζωηρή απόχρωσή τους, το φυσικό χρώμα μαλλιών της τραγουδίστριας του «Feather» είναι, στην πραγματικότητα, ξανθό. Ωστόσο, οι χρυσαφένιες ανταύγειες της είναι πινελιά της, Laurie Heaps.

«Το φυσικό της χρώμα είναι μεσαίου τόνου ξανθό», είχε αναφέρει η Heaps στο PS. «Προσθέτουμε μερικές χρυσαφένιες ανταύγειες και μερικές πιο φωτεινές για να πλαισιώσουν το πρόσωπο». Η Heaps προσθέτει επίσης ότι η Carpenter συνήθως την επισκέπτεται κάθε τρεις με τέσσερις μήνες για φρεσκάρισμα. «Είναι πάντα σε περιοδεία ή γυρίσματα, οπότε μερικές φορές περνάει και περισσότερο».

sabrina 1 e7287 sabrina2 10ea6

Για την Heaps, το πιο σημαντικό είναι να διατηρεί τα μαλλιά της Carpenter υγιή ενώ τα βάφει. Αν και είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε την Carpenter με τα μακριά, ξανθά μαλλιά της, έχει πειραματιστεί και αλλάξει αρκετές φορές το χρώμα των μαλλιών της (μην ξεχνάμε οτι την έχουμε δει και μελαχρινή). Ίσως κάποιοι να ξαφνιάζονται όταν βλέπουν φωτογραφίες της Sabrina Carpenter με μαύρα μαλλιά, αλλά η σταρ πάντα απολάμβανε να αλλάζει και να πειραματίζεται με περούκες και βαφές.

sabrina melaxrinh 0c56b

Δες το φυσικό χρώμα των μαλλιών της:

{https://www.tiktok.com/@dominick.mc/video/7387748829119925536?q=sabrina%20carpenter%20child&t=1725454378048}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2024 - 16:02