Margot Robbie: Τα 5 χτενίσματα που πρέπει να ζητήσεις αμέσως από τον κομμωτή σου

12.03.2018
Margot Robbie: Τα 5 χτενίσματα που πρέπει να ζητήσεις αμέσως από τον κομμωτή σου
Η Margot Robbie δικαίως έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα fashion icons των γυναικών, μιας και σε κάθε της εμφάνιση συζητιέται για την κομψότητα και το στυλ της.

Αυτό που αγαπήσαμε, όμως, περισσότερο σε εκείνη είναι ο τρόπος με τον οποίο περιποιείται και χτενίζει τα μαλλιά της σε κάθε επίσημη ή καθημερινή της εμφάνιση.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος ιδέες όσον αφορά στα hairstyles που μπορούμε να «κλέψουμε» από τις δικές της εμπνεύσεις, γι’ αυτό και δεν ντρεπόμαστε να ομολογήσουμε ότι έχουμε πάει στον κομμωτή με μία δική της φωτογραφία αποθηκευμένη στο smartphone μας ουκ ολίγες φορές.

Και γιατί να κρύψουμε άλλωστε;

Αν δε ζηλέψουμε τα κατάξανθα και πάντα εντυπωσιακά χτενισμένα μαλλιά της Margot, τότε ποιας;

Εμείς, ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο αξιοζήλευτα χτενίσματα της αγαπημένης ηθοποιού που σάρωσε τα πάντα ως Harley Quinn, τα οποία ενδείκνυνται για κάθε μας εμφάνιση: Από τις πιο καθημερινές μέχρι τις απόλυτα grande.

Για πάμε λοιπόν…

Wet look, ό,τι πρέπει για καλοκαίρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις 21 Σεπ, 2017 στις 2:51 πμ PDT

Τα ανέμελα τουφάκια μπροστά μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό χτένισμα σε κάτι απίστευτα εντυπωσιακό. Ιδίως όταν συνοδεύονται από κραγιόν σε έντονο χρώμα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις 29 Νοέ, 2016 στις 3:31 πμ PST

Η vintage διάθεση δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Το στυλ Marilyn Monroe δε θα σταματήσει ποτέ να έχει την τιμητική του (και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις 14 Ιούλ, 2014 στις 4:50 πμ PDT

High buns, τα λατρέψαμε όλες!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις 3 Ιούν, 2014 στις 12:52 πμ PDT

Το ανέμελο στυλ ενδείκνυται κυρίως για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Λίγο κρεπάρισμα αρκεί για να το μετατρέψεις σε ιδανικό για βράδυ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις 18 Φεβ, 2015 στις 4:42 μμ PST

Με ποιο θα ξεκινήσεις;