Το νέο haircut της Victoria Beckham είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου - Θα το τολμήσεις;

Το νέο haircut της Victoria Beckham είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου - Θα το τολμήσεις;
Ο λόγος για το «lob» haircut.

Αν υπάρχει μια διάθεση που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, είναι το πνεύμα της επιστροφής στα σχολεία. Είτε πρόκειται για την επιστροφή στη ρουτίνα, ένα φρέσκο κούρεμα, είτε μια νέα βαφή, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για ανανέωση. Οι διάσημοι δεν αποτελούν εξαίρεση, όπως απέδειξε η Victoria Beckham τη Δευτέρα.

Η Beckham, εντοπίστηκε στο Λας Βέγκας με μέλη της οικογένειας Beckham, δείχνοντας το νέο της haircut που προβλέπεται να γίνει από τα πιο δημοφιλή του φθινοπώρου: το «lob» (γνωστό και ως μακρύ καρέ). Η Beckham ακολουθεί το παράδειγμα διάσημων όπως η Salma Hayek, η Monica Bellucci και η Penélope Cruz, που επίσης υιοθέτησαν το κολακευτικό αυτό στιλ.

{https://www.instagram.com/p/C_bbk6muRBv/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9c9eff98-7f73-49d8-8fe3-12265c68f99d}

Το νέο της κούρεμα έχει χωρίστρα στη μέση και ίσιο τελείωμα, φτάνοντας μέχρι τους ώμους της, με ένα ατημέλητο στυλ στις μεσαίες και άκρες. Παρόλο που η VB δεν αλλάζει συχνά το look της, αυτή η αλλαγή ήταν ανέμελη, νεανική και εξαιρετικά cool για τη σχεδιάστρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μια αποχώρηση από το κλασικό μήκος της, αλλά σίγουρα μια καλή αλλαγή.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2024 - 12:13