Η Victoria Beckham επαναφέρει στη μόδα τo κονσίλερ σε στυλ στυλό

Η Victoria Beckham επαναφέρει στη μόδα τo κονσίλερ σε στυλ στυλό
ΠΗΓΗ:@victoriabeckhambeauty
Με επιπλέον οφέλη για την περιποίηση του δέρματος.

Η Victoria Beckham Beauty κάνει την πρώτη της είσοδο στον χώρο του θεραπευτικού μακιγιάζ αυτόν τον μήνα με το αναζωογονητικό Στυλό Κονσίλερ, την τρίτη συνεργασία της μάρκας με τον Augustinus Bader. Από τότε που κυκλοφόρησε το Touche Éclat της YSL, κανένα στυλό-κονσίλερ δεν ήταν τόσο επιθυμητό, αλλά ενώ ο προκάτοχός του με το ανάλαφρο αποτέλεσμα εστίαζε περισσότερο στη φωτεινότητα παρά στην κάλυψη.

«Η κατηγορία του μακιγιάζ για την επιδερμίδα είναι προφανώς εξαιρετικά ανταγωνιστική, οπότε το θέμα ήταν να περιμένουμε μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή, ώστε να μπορώ να το εκτελέσω τέλεια» ανέφερε η Μπέκαμ σε συνέντευξή της. «Πάντα δημιουργώ αυτό που δεν μπορώ να βρω, και ναι, θα μπορούσα να το είχα κάνει μόνη μου, αλλά κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα 40 χρόνια του καθηγητή Bader σε εργαστήριο επιστήμης. Πραγματικά πιστεύω σε αυτόν και στην τεχνολογία του και ήθελα να την ενσωματώσω σε αυτό το προϊόν».

Η σκέψη της πίσω από την αναβίωση του κονσίλερ σε στυλ στυλό

Η συγκεκριμένη τεχνολογία που αναφέρει είναι το TFC8, το ιδιόκτητο συστατικό του Bader, που υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων με την πάροδο του χρόνου. «Δουλεύοντας με τον καθηγητή Bader και γνωρίζοντας και κατανοώντας τον όλα αυτά τα χρόνια μέσω των προηγούμενων συνεργασιών μας (στο Cell Rejuvenating Priming Moisturizer και στο Power Serum), ήξερα ότι θα ήταν το απόλυτο όνειρο να δημιουργήσουμε ένα κονσίλερ που δεν θα είναι μόνο το καλύτερο προϊόν μακιγιάζ, αλλά θα έχει και τα καλύτερα οφέλη για την περιποίηση του δέρματος», εξηγεί. Εκτός από την άμεση ενυδάτωση της περιοχής των ματιών, το Στυλό Κονσίλερ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι λειαίνει την εμφάνιση του δέρματος μετά από 28 ημέρες χρήσης.

{https://www.instagram.com/p/C_IEl2WOJjX/?img_index=1}

Όπως πάντα, η VB έχει «εμμονή» με κάθε λεπτομέρεια του προϊόντος, από το μέγεθος και το σχήμα του πινέλου (που ταιριάζει απόλυτα με τις καμπύλες του προσώπου) μέχρι την ακριβή ποσότητα του κονσίλερ που διανέμεται με κάθε κλικ.

degber 914d7

Victoria Beckham Beauty

The Concealer Pen with TFC8

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 17:32