Beach please! Πώς θα διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αναλοίωτο στην παραλία

Beach please! Πώς θα διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αναλοίωτο στην παραλία
Με αυτά τα tips το μακιγιάζ σου δε θα πάει πουθενά.

Για πολλές γυναίκες, το μακιγιάζ δεν αποχωρίζεται ούτε στην παραλία. Ωστόσο, η ζέστη, η υγρασία και το θαλασσινό νερό καθιστούν την διατήρησή του μια πραγματική πρόκληση. Εδώ είναι μερικά χρήσιμα tips για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο κάτω από τις συνθήκες του καλοκαιριού.

Μακιγιάζ προσώπου

Για μακράς διάρκειας αποτέλεσμα στην παραλία, επέλεξε ελαφριά, αδιάβροχα προϊόντα. Το foundation σου πρέπει να έχει αντηλιακή προστασία και να είναι αδιάβροχο. Απέφυγε τα βαριά foundations που μπορεί να φράξουν τους πόρους και να εντείνουν την εφίδρωση. Επίσης, χρησιμοποίησε αδιάβροχη πούδρα για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ και να ελέγξεις την λιπαρότητα.

Μακιγιάζ ματιών

Για τα μάτια, προτίμησε αδιάβροχα προϊόντα. Οι αδιάβροχες σκιές ματιών προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια. Χρησιμοποίησε ένα αδιάβροχο υγρό eyeliner για ακριβείς γραμμές και ολοκλήρωσε με αδιάβροχη μάσκαρα για να αποφύγεις τυχόν μουτζούρες που μπορεί να προκληθούν απ'τις βουτιές σου στη θάλασσα.

Beauty tips:

Η εφαρμογή ενός primer πριν από το foundation θα βοηθήσει στο να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη βάση. Μετά το μακιγιάζ, χρησιμοποιήσε ένα setting spray για να κλειδώσει το μακιγιάζ και να μείνει στη θέση του. Και, αν είναι δυνατόν, προσπάθησε να αποφύγεις το συχνό άγγιγμα του προσώπου σου για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αναλλοίωτο. Επιπλέον, αν θες μόνο μια διακριτική κάλυψη στο πρόσωπό σου, αντί για foundation μπορείς να αναμείξεις την ενυδατική σου κρέμα με λίγες σταγόνες απο το makeup σου ή το skin tint σου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει trust me!

{https://www.instagram.com/p/C7J4txvMu_U/?img_index=1}

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείς να απολαύσεις την παραλία με ένα μακιγιάζ που διαρκεί και αντέχει στις προκλήσεις του καλοκαιριού.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2024 - 15:37