Scandi Girl Makeup: Πώς θα πετύχεις το viral makeup trend του TikTok

Scandi Girl Makeup: Πώς θα πετύχεις το viral makeup trend του TikTok
ΠΗΓΗ:@matildadjerf

Οι κοπέλες της Σκανδιναβίας έχουν καταφέρει να αποσπάσουν την προσοχή μας με την ιδιαίτερη, κομψή τους αισθητική που κυριαρχεί στα social media. Το Scandi girl makeup, με την απλότητα και φυσικότητά του, είναι το trend που μας έχουμε ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό και μας έχει κερδίσει. Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το στυλ, ακολουθούν μερικά μυστικά για να πετύχεις το look των Σκανδιναβών fashionistas:

Κάλυψη και αντιηλιακή προστασία σε ένα

Οι Scandi girls αγαπούν την ελαφριά βάση που αναδεικνύει φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Αντί για βαριές βάσεις, προτιμούν αντηλιακές κρέμες με χρώμα. Αυτός ο συνδυασμός προστασίας και κάλυψης προσφέρει ένα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα, που μοιάζει με δέρμα χωρίς μακιγιάζ, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ρουζ και πάλι ρουζ

Το ρουζ είναι το κλειδί για την απόλυτη Scandi εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας υγρό ρουζ, μπορείς να χαρίσεις στο πρόσωπό σου μια υγιή, νεανική λάμψη. Εφάρμοσέ το στα ζυγωματικά και άπλωσέ το με ένα πινέλο ή ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου προς τα επάνω, φτάνοντας μέχρι τους κροτάφους. Για επιπλέον φρεσκάδα και ένταση μπορείς να εφαρμόσεις λίγο ρουζ και στο πιγούνι, το μέτωπο, τη μύτη και τα χείλη σου. Το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο και super cute!

Lip gloss για extra λάμψη

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με lip gloss, το οποίο ενυδατώνει τα χείλη και προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη. Το glossy effect δημιουργεί την ψευδαίσθηση όγκου, χαρίζοντάς σου το απόλυτο juicy και λαμπερό αποτέλεσμα.

{https://www.instagram.com/p/C-BCHk_Ii2R/?img_index=1}

Ακολουθώντας αυτά τα tips, θα μπορέσεις να υιοθετήσεις την απλή και εκλεπτυσμένη αισθητική των Scandi girls και να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ που συνδυάζει τη φυσικότητα με την κομψότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.08.2024 - 23:48