Vamp χείλη: η τάση που δεν δαγκώνει

07.10.2011
Φέτος τα χείλη κυριαρχούν στο μακιγιάζ σου και εσύ έχεις χαθεί ανάμεσα στις άπειρες χρωματικές αποχρώσεις και δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις;

Φέτος τα χείλη κυριαρχούν στο μακιγιάζ σου και εσύ έχεις χαθεί ανάμεσα στις άπειρες χρωματικές αποχρώσεις και δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις; Η τάση που αναλαμβάνει να κάνει τα χειλάκια σου πιο σέξι και μυστηριώδη από ποτέ είναι εμπνευσμένη από τα βαμπίρ: μοβ, βυσσινί, σκούρο κόκκινο είναι τα χρώματα που θα αναδείξουν την vamp ομορφιά σου!

Γενικά: τη νέα σεζόν στο μακιγιάζ θα δεις ότι οι αντιθέσεις έχουν πολύ σημαντικό ρόλο. Από τη μία το natural μέικ-απ είναι και πάλι in, με τα μάτια και τα χείλη να είναι σχεδόν αμακιγιάριστα και από την άλλη έχουμε τα μυστηριώδη vamp χρώματα που όχι μόνο δεν δαγκώνουν αλλά βάζουν τα χείλη σου στο επίκεντρο. Μαγευτικά. Μεθυστικά, μυστηριώδη τα νέα vamp χρώματα έχουν επιρροές από την μεγάλη επιτυχία των βαμπίρ και καθιερώνουν ξανά το pale λουκ με έντονα χρωματισμένα χείλη.

Βυσσινί μαγεία: το είδαμε στους οίκους Gucci και Dior, και είναι ένα χρώμα γεμάτο μυστήριο που μαγνητίζει το βλέμμα. Αν έχεις κατάλευκη επιδερμίδα τότε τα βυσσινί χείλη σου δίνουν vamp αέρα σε ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ. Το πρωί μπορείς να το λανσάρεις στην πιο λαμπερή του μορφή με μια στρώση κραγιόν μεγάλης διάρκεια και λίγο γκλος και είσαι έτοιμη! Αν επιλέξεις βυσσινί απόχρωση για τα χείλη φρόντισε τα μάτια σου να είναι φυσικά βαμμένα ενώ για πιο femme fatale λουκ τόλμησε να τραβήξεις την γραμμή του άι-λάινερ έτσι ώστε να μαγνητίσεις με το βλέμμα και τα χείλη σου και να μεταμορφωθείς σε "αιμοβόρα" θεά!

Μοβ και στα χείλη: το μοβ είναι το απόλυτο χρώμα στο φθινοπωρινό μακιγιάζ όμως φέτος δίνει χρώμα και στα χείλη σου εκτός από τα μάτια. Πρόκειται για ένα χρώμα δύσκολο αφού έχει σκοπό να αναδείξει την "άγρια" ομορφιά σου μιας και είναι ένα όχι girlie αλλά μυστηριώδες και σαγηνευτικό χρώμα. Από το "γεμάτο" μοβ μέχρι το σκούρο σχεδόν δαμασκηνί μοβ, πρόκειται για την απόλυτη τάση της σεζόν. Αν τα χείλη σου είναι γεμάτα και σαρκώδη τότε το σκούρο μοβ είναι ιδανικό χρώμα για σένα με την προϋπόθεση ότι το υπόλοιπο μακιγιάζ κινείται σε πολύ φυσικούς τόνους. Αν έχεις λεπτά χείλη, το μοβ χρώμα θα σου τα τονίσει αρκετά αλλά και μια στρώση λιπ-γκλος θα τους χαρίσει εκτός από λάμψη και έξτρα ζουμερή όψη!

Βαθύ κόκκινο: τα χρώματα στα χείλη φέτος είναι γεμάτα …αίμα! Το βαθύ κόκκινο μέχρι τώρα σου θύμιζε το αίμα; Τώρα θα το λατρέψεις και θα το φορέσεις…στα χείλη σου! Το βαθύ κόκκινο είναι μυστηριώδες και σου ταιριάζει τέλεια αν έχεις σταρένια επιδερμίδα ενώ αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα θα σε κάνει να θυμίζεις πρωταγωνίστρια του σίκουελ "Twilight".

Από την Ελένη Αναστασάκη