Βάψου τέλεια μόνη σου όπως η Κάθριν Μίντλετον

02.05.2011
Ορισμένοι τον είπαν γάμο του αιώνα, άλλοι γάμος της χρονιάς και άλλες απλά θα τον έλεγαν τον απόλυτο οδηγό μακιγιάζ, αφού η Κάθριν -πρώην Κέιτ- Μίντλετον εμμένοντας στην άποψη να είναι όσο πιο φυσική γίνεται και να είναι και τη μέρα του γάμου

Ορισμένοι τον είπαν γάμο του αιώνα, άλλοι γάμος της χρονιάς και άλλες απλά θα τον έλεγαν τον απόλυτο οδηγό μακιγιάζ, αφού η Κάθριν -πρώην Κέιτ- Μίντλετον εμμένοντας στην άποψη να είναι όσο πιο φυσική γίνεται και να είναι και τη μέρα του γάμου όπως τη γνώρισε ο Γουίλιαμ, επιμελήθηκε μόνη της το μακιγιάζ της. Ποια είναι όμως εκείνα τα μυστικά μακιγιάζ που την έκαναν να λάμπει την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της; Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για το μακιγιάζ που θα σε μεταμορφώσει σε σωστή πριγκίπισσα!

Φρέσκο, μοντέρνο και απόλυτα φυσικό: αυτές οι τρείς λέξεις είναι εκείνες που περιγράφουν τέλεια το μακιγιάζ της τη μεγάλη μέρα. Η Κάθριν που πήρε πινέλα και βάφτηκε μόνη της την μεγάλη μέρα της ζωής της ενώ παρακολουθούσε την τελετή όλη η υφήλιος. Και το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Αρκετά τονισμένο μακιγιάζ για την ημέρα- λίγο πιο έντονο από αυτό το μακιγιάζ που επιλέγει συνήθως-με γκρι σκιά και το αγαπημένο της μαύρο αι-λάινερ απάνω και κάτω από το μάτι της, να τραβούν ακριβώς εκεί το βλέμμα!

Οι μακριές τις βλεφαρίδες, έδειχναν πιο "γεμάτες" αφού φαινόταν απλά ότι είχε επιλέξει να τις περάσει με λίγες παραπάνω στρώσεις μάσκαρα και δεν προτίμησε την "ψεύτικη" λύση των εξτένσιον στις βλεφαρίδες.

Και μπορεί να μην έχει πάρει το μάτι μας την Κάθριν ποτέ χωρίς άι-λάινερ ( που έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της) αλλά αυτή τη φορά ευτυχώς το έκανε πιο απαλό για το γάμο και δεν κατέληξε να μοιάζει με τη Βικτώρια Μπέκαμ που το παραέκανε με το σμόκι της!

Η πρώην Κέιτ, νυν μετά γάμου εποχή Κάθριν , όπως φαίνεται είχε "βγάλει" το φρύδι της αφού τα φρύδια της έδειχνα πιο καλοσχηματισμένα και πιο σκούρα από ότι συνήθως αφού είχε "γεμίσει" το σχήμα του φρυδιού της για να δείχνει πιο ωραίο.

Το δέρμα της ήταν λαμπερό και η επιδερμίδα της αψεγάδιαστη, μιας και πριν το γάμο είχε κάνει αρκετές περιποιήσεις και μάσκες προσώπου για να ακτινοβολεί και με την κατάλληλη βάση μακιγιάζ κατάφερε να λάμπει την ημέρα του γάμου της.

Το ρουζ της σε ιδανική για την περίσταση τριανταφυλλί απόχρωση ήταν αυτό που της χάρισε γλυκιά και ρομαντική ροζ όψη. Η απαλή πούδρα είναι η καλύτερη φίλη της νύφης και η Κάθριν την τίμησε δεόντως!

Όσο για το μανικιούρ της, σύμφωνα με τη ειδική Μαρίνα Σάντοβαλ και επιμελήθηκε το μανικιούρ της, επίλεξε διακριτικό μανικιούρ και στα χέρια αφού τα νύχια της ήταν καλοσχηματισμένα και κοντά σε υπέροχο παστέλ ροζ απόχρωση.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη