Κέρδισε & λάμψε με το "Touche Éclat" του YSL

13.04.2011
Θέλεις λαμπερό ξεκούραστο βλέμμα που σε κάνει να λάμπεις και την Ανάσταση; Τότε το μοναδικό προϊόν "Touche Éclat " του Yves Saint Laurent μπορεί να γίνει δικό σου!

Θέλεις λαμπερό ξεκούραστο βλέμμα που σε κάνει να λάμπεις και την Ανάσταση; Τότε το μοναδικό προϊόν "Touche Éclat " του Yves Saint Laurent μπορεί να γίνει δικό σου! Δέκα τυχερές θα κερδίσουν αυτό το μοναδικό προϊόν–σταρ και θα απολαύσουν λαμπερό βλέμμα που μαγνητίζει τις γιορτές με την υπογραφή Yves Saint Laurent .

Το "Touche Éclat" είναι το Νο 1 προϊόν ομορφιάς της μάρκας από το 1992. Πολύ περισσότερο από ένα απλό Concealer, ακολουθεί τη γυναίκα YSL παντού. Είναι εύχρηστο, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να δώσει στην επιδερμίδα φώς και λάμψη. Δεσμεύει, αντανακλά και αναπαράγει το φως, δίνει φρεσκάδα και υδάτωση και έχει μια εξαιρετική υφή που απλώνεται τέλεια στο δέρμα, χάρη στο γαλάκτωμα με βάση σιλικόνης.

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το "Touche Éclat": για να απαλύνεις τους ερεθισμούς, για να διώξεις μακριά τα σημάδια της κούρασης, για να αναδείξεις το υπέροχο βλέμμα σου, για να φωτίσεις και να σμιλεύσεις τα μήλα στα μάγουλα, για να αναδείξεις και να καθορίσεις το περίγραμμα των χειλιών αλλά και για να δώσεις σχήμα στο τόξο κάτω από το φρύδι.

Πώς χρησιμοποιείται το μαγικό "Touche Éclat": Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φωτίσεις τον τόνο της επιδερμίδας , για να προσθέσεις φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα μπορείς να το εφαρμόσεις στις σκοτεινές περιοχές του προσώπου και να λάμψεις! Ακόμη και για να εξαλείψεις τα σημάδια κούρασης, εφάρμοσε το στην εσωτερική γωνία του ματιού και αντίο κούραση!

Για να σμιλεύσεις τα χαρακτηριστικά σου: για να σμιλεύσεις τα ζυγωματικά και να επαναπροσδιορίσεις τα χαρακτηριστικά εφάρμοσε 2 αποχρώσεις "Touche Éclat" , μία ανοιχτή και μια πιο σκούρα και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Πώς θα το πετύχεις:

Εφάρμοσε την ανοιχτή απόχρωση στο πάνω μέρος των ζυγωματικών και την σκούρα στο κάτω και πες ναι στο πιο φωτεινό σου βλέμμα!

Για να φρεσκάρεις τέλεια τα μάτια: Για να φωτίσεις το κινητό βλέφαρο, εφάρμοσε το "Touche Éclat" απαλά πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια και τα ματάκια σου θα λάμψουν! Για να καθορίσεις και να δώσεις ανόρθωση στα φρύδια, εφάρμοσε το ακριβώς κάτω από το φρύδι, κατά μήκος του τόξου.

Για να επανακαθορίσεις τα χείλη: τα χειλάκια σου γίνονται πιο σέξι από ποτέ με το "Touche Éclat"! Για να επανακαθορίσεις το περίγραμμα των χειλιών άπλωσε το απαλά γύρω από την περιοχή των χειλιών όσο πιο τέλεια μπορείς. Για να τελειοποιήσεις το περίγραμμα των χειλιών μετά την εφαρμογή του κραγιόν, εφάρμοσε το σε μικρές δόσεις στις γωνίες των χειλιών και ανάμειξε.

Πώς θα το κερδίσεις; Δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη(19/04/2011) στο e-mail [email protected] με την ένδειξη "Touche Éclat " μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) και θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις το πιο απαραίτητο εργαλείο του μακιγιάζ σου!

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011! Μην το χάσεις! Παίξε και κέρδισε το πιο απαραίτητο εργαλείο του μακιγιάζ σου!