The Voice Of Greece: Ο ζόρικος διαγωνιζόμενος και η αποχώρηση του Μάστορα από τη διεκδίκησή του

28.10.2024
The Voice Of Greece: Ο ζόρικος διαγωνιζόμενος και η αποχώρηση του Μάστορα από τη διεκδίκησή του
Γύρισαν και οι τέσσερις κριτές αλλά ο Μάστορας στράβωσε και δεν διεκδίκησε...

Μια πολύ ιδιόρρυθμη κατάσταση έζησαν οι τέσσερις coaches του The Voice Of Greece στην τελευταία Blind Audition της βραδιάς. Ένας πραγματικά έμπειρος και πολύ ιδιαίτερος τραγουδιστής ο Ευάγγελος Ζούλας τραγούδησε το "Il Mondo" και κατάφερε με τη φωνή και την ερμηνεία του να κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίζουν τις καρέκλες τους για να τον διεκδικήσουν.

Από πριν ολοκλήρωθεί καν το τραγούδι, καταλάβαμε πως τα πράγματα δεν είναι συνηθισμένα - στα παρασκήνια ο φίλος του έλεγε πως το είπε χάλια, ενώ όταν ο Χρήστος Μάστορας φώναξε μπράβο, ο φίλος από τα παρασκήνια είπε πως γιατί του λέει μπράβο, τη δουλειά του έκανε με τον Γιώργο Καπουτζίδη να μην πιστεύει αυτά που ακούει.

Και ενώ αυτά γινόντουσαν μέσα, έξω ο παίκτης όταν ρωτήθηκε τι τραγούδια λέει, απάντησε, αυτά που δεν προσβάλουν τη νοημοσύνη του.

Και αποκάλυψε πως πλέον σπουδάζει ηχοληψία και παραγωγή. Σε γενικε΄ς γραμμές, ότι κι αν του έλεγαν οι coaches έδειχνε μια αμυντική στάση απέναντι σε όλους με κορύφωση της κατάστασης όταν ο Χρήστος Μάστορας του είπε οτι χρησιμοποίησε το τέχνασμα του να πει ένα ιταλικό τραγούδι και ο παίκτης "στράβωσε" λέγοντας οτι στην τέχνη δεν μπορούμε να μιλάμε για τέχνασμα αλλά για εμπειρία.

Ο Χρήστος Μάστορας απάντησε πως εμπειρία θα ήταν να έχει περάσει και από άλλα talent shows κι εκείνος ανταπάντησε πως δεν λέγεται τέχνασμα σε έναν τραγουδιστή, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη λέξη τέχνασμα αλλά τη λέξη τέχνη.

Κι εκεί στράβωσε ο coach και απάντησε πως μπορεί να λέει ότι λέξη θέλει. "Μπορώ να το πω και φυσικά μπορείς να απαντήσεις αλλά δεν μπορείς να μου πεις οτι δεν μπορώ να το πω"

"Ναι, αλλά πρόταση δεν άκουσα" του είπε ο παίκτης

"Από εμένα δεν έχεις κάποια πρόταση" απάντησε ο Χρήστος Μάστορας

"Τότε γιατί το πάτησες;" τον ρώτησε

"Έχω το δικαίωμα να το πατήσω και να μην διεκδικήσω γιατί δεν μου αρέσει αυτό που ακούω" είπε φανερά εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας.

"Δεν το πάτησα εγώ καλέ μου το κουμπί..."

"Όλα καλά".. έληξε την κουβέντα ο coach.

Τελικά ο παίκτης διάλεξε τον Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος μετά είπε πως κι εκείνος εκνευρίστηκε στην αρχή και περίμενε πως θα φύγει και δεν θα διαλέξει κανέναν.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.10.2024 - 00:40