Θάνος Κιούσης: Εκνευρισμένος από τις φήμες για διακοπή του 5Χ5

18.10.2024
Θάνος Κιούσης: Εκνευρισμένος από τις φήμες για διακοπή του 5Χ5
Δεν τον αδικούμε που εκνευρίστηκε

Αφού όπως λέει ο ίδιος κάθετα και κατηγορηματικά δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Και το λέει και δημόσια μιλώντας στην κάμερα του Breaκfast@Star που με το που την αντίκρισε μαζί με τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο ήξερε τι τον ήθελε.

«Ξέρω γιατί έχεις έρθει. Έπεσα από τα σύννεφα. Ήρθα στην εκπομπή και με ρωτούσαν αν διάβασα όσα γράφονται. Τον… κλαίμε τον μακαρίτη. Πρέπει να μιλήσω και κομψά. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γράφει αυτές τις… μην πω», είπε φανερά ενοχλημένος ο Θάνος Κιούσης και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο κλίμα από τον ΑΝΤ1 εδώ και το παιχνίδι μας, είμαστε μια χαρά. Ψάχνουμε και τους καλεσμένους μας για τα special επεισόδια που ετοιμάζουμε για το Σαββατοκύριακο».

«Έβαλα τα γέλια. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ποιος τα έχει γράψει όλα αυτά. Κάποιος δημοσιογράφος δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του και σου λέει: πώς θα δικαιολογήσω το site μου και θα βγάλω λίγα χρήματα, ας γράψω μία μπούρδα.
Το παιχνίδι έχει αποδείξει την πορεία του. Όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μπορεί και λόγω επικαιρότητας να μην έχει τηλεθέαση κάποιες μέρες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα του πάρουμε το κεφάλι; Λυπάμαι ώρες-ώρες που διαβάζω τέτοια πράγματα», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής ολοκληρώνοντας .

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 15:34