Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα τη Δευτέρα χωρίς την αλλαγή που συζητιόταν

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα τη Δευτέρα χωρίς την αλλαγή που συζητιόταν
Τι θα είναι διαφορετικό φέτος;

Η Ελένη Τσολάκη ξεκινά δυναμικά και αυτή τη σεζόν με το «Πρωινό Σουσου» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50, με πολλές εκπλήξεις, ανανεωμένη διάθεση και με μια ομάδα που είναι κυριολεκτικά «μέσα σ’ όλα»! Αυτό γράφει το δελτίο τύπου που στάλθηκε χθες ανακοινώνοντας επίσημα την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν και για την Ελένη Τσολάκη την ερχόμενη Δευτέρα.

Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Ελένη θα μας καλωσορίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια εκπομπή με γρήγορα αντανακλαστικά και σύγχρονο χαρακτήρα. Πλούσιο ρεπορτάζ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικά νέα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

ELENI_TSOLAKI_PROINO_SOUSOU_1_a093c.JPG

Μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και οι Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, Γιώργος Σκρομπόλας, Αναστάσιος Ντούγκας και Μάκης Συνοδινός, όλοι με άποψη, αμεσότητα αλλά και πολύ χιούμορ, οι οποίοι θα δίνουν τις δικές τους αποκλειστικές ειδήσεις και θα μας αποκαλύπτουν όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Καλή αρχή να έχουν! Αυτό που δεν έχει γραφτεί μέχρι στιγμής για την εκπομπή που άλλαξε και αρχισυνταξία λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία (Αποχώρησε η Γωγώ Σαμπάνη και τη θέση της πήρε ο Γιώργος Μπέζας, μαζί με την Ελπίδα Αλυσανδράτου που προϋπήρχε) ήταν το ενδεχόμενο να τελειώνει νωρίτερα από πέρυσι. Στο τραπέζι είχε πέσει αντί για τη μία να κλείνει γύρω στις 12 και 15. Μέχρι στιγμής πάντως το πρόγραμμα του καναλιού τη δίνει κανονικά μέχρι τη μία, όπως και πέρυσι. Αν θα υπάρξει αλλαγή της τελευταίας στιγμής θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2024 - 01:46