Σασμός: Ο αρραβώνας του Αντώνη και της Μαρίνας θα είναι όπως ακριβώς τον φαντάζεσαι -και καλύτερος

06.06.2022
Σασμός: Ο αρραβώνας του Αντώνη και της Μαρίνας θα είναι όπως ακριβώς τον φαντάζεσαι -και καλύτερος
Ένας έρωτας μεγάλος θα επισημοποιηθεί σήμερα όπως του πρέπει και θα έχει και καινούριο τραγούδι να τον "ντύνει".

Στο σημερινό (6/6/2022) επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha "Σασμός", το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει ο αρραβώνας του Αντώνη και της Μαρίνας μπροστά στη γιαγιά, την Αργυρώ, τον Σταύρο, την Άσπα, τον Άγγελο και τους κουμπάρους, τον παππά και την παππαδιά.

Μοναδικά λόγια αγάπης θα ακούσουμε από το στόμα του αστυνόμου, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του ενώ μουσικά τη σκηνή θα ντύσει το νέο τραγούδι των Νίκου Τερζή και Γιάννη Κότσιρα με τη φωνή της Γλυκερίας και τίτλο "Μαζί".

Ιδού μια πρώτη γεύση του σκοπού που θα αγαπήσουμε μαζί με εικόνες από τη σχέση που έχουμε ήδη αγαπήσει!

Ο αρραβώνας θα γίνει όμως τα σχέδια του ζευγαριού για γάμο, σύντομα, θα ανατραπούν, όπως ήδη γνωρίζουμε εξαιτίας της αποκάλυψης για την υγεία της Αργυρώς, που φυσικά, θα έχει προτεραιότητα για τη Μαρίνα, πράγμα που ο Αντώνης θα σεβαστεί 100%.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Αργυρώ να μοιράζεται το βαρύ μυστικό της, πρώτα, με τον Σταύρο, ο οποίος -μετά το πρώτο σοκ- θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει και να την κάνει να αισθανθεί αισιοδοξία και ασφάλεια για το μέλλον.

Ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του κι αφήνει, ίσως, το τελευταίο του μήνυμα στον τηλεφωνητή του Γεράσιμου με εκείνον να συγκινείται ιδιαίτερα με τα όσα ακούει από τον πατέρα του.

Σε άλλα μέτωπα, ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Στο μεταξύ, ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε. Εκείνος με τη σειρά του καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή… Αποφασίζει να κρύψει τον Καραπάνο στο σπίτι του!